Yaşam

Ortaköy'de bir grup, mendil satan engelli çocuğa saldırıp ateş açtı

Olayda bir kişi gözaltına alındı

16 Kasım 2021 10:03

Beşiktaş Ortaköy'de, iddiaya göre, mendil satan engelli çocuk ile bir grup arasında çıkan tartışma, çocuğun gruptakilere küfretmesi üzerine arbedeye dönüştü. Mendil satan çocuğu darbeden gruba çevredeki vatandaşlar müdahale etti. Çıkan kavgada bir kişi yaralanırken; havaya ateş açan bir kişi, polis tarafından gözaltına alındı. 

Olay, saat 02.30 sıralarında Ortaköy'de gerçekleşti. İddiaya göre, engelli bir çocuk, meydandaki kalabalık bir gruba mendil satmak istedi. Gruptakilerin çocuğu sert bir şekilde uyarması üzerine mendil satan çocuk, gruba küfretti. Bunun üzerine grup, çocuğu darbetmeye başladı. Mendil satan çocuğun darbedildiğini gören vatandaşların olaya müdahale etmesi üzerine meydanda arbede yaşandı.

Çıkan kavgada gruptan bir kişi yaralandı. Bu sırada, bir kişi tabancayla havaya ateş ederek olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polislerin araya girmesiyle kavga son buldu. Kavgada darbedilerek yaralanan kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yeri ekiplerinin incelemelerinde yerde boş kovanlar bulundu.

Havaya ateş açarak, kaçan şüpheli ise kısa sürede polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)