Magazin

Ölüm tehditleri alan Ricky Gervais güvenlik önlemlerini artırdı

12 Haziran 2023 17:52

Britanya gazetelerinden The Sun, komedyen Ricky Gervais'in 'ölüm tehditleri' almasının ardından Birleşik Krallık turnesi öncesinde güvenliğini artırmaya hazırlandığını duyurdu.

Britanyalı komedyenin ekibi, çarşamba Cardiff'te başlayacak Armageddon turnesi için büyük bir güvenlik revizyonuna gitti. Nerflix'in çok sevilen dizisi After Life'ın 61 yaşındaki yaratıcısı ve başrol oyuncusu, ilk olarak ABD turnesi sırasında vurulma endişesiyle güvenlik önlemlerini artırmıştı. The Office dizisinin de ortak yaratıcısı olan Gervais, Tanrı ya da Hitler gibi tabu kabul edilen konular hakkında şakalar yapıyor.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre, ismi gizli tutulan bir kaynak, The Sun'a şunları söyledi: "Ricky hayatına yönelik tehditlerden haberdar edildi. Yardımcıları ona göstermese de kendisine çok rahatsız edici mektuplar gönderildiğini aktardı."

Kaynak ayrıca güvenlik güçlerinin etkinlikten önce arenayı taradığını ve kalabalığın içinde de yer aldıklarını açıkladı. Britanyalı komedyen, mayıs başlarında tek bir stand-up gösterisi için gişede 1.41 milyon sterlinlik hasılat elde etmişti. Gervais, Armageddon turnesinin bir parçası olarak 6 Mayıs'ta Los Angeles'ın 1922'de açılan ünlü konser salonu Hollywood Bowl'da sahne almıştı.

Tıklım tıklım dolu gösteride hayranlarını coşturan 61 yaşındaki Gervais, Britanyalı bir stand-up komedyeni tarafından tek seferde dünyanın en çok hasılat yapan gösterisine imza atarak tüm zamanların rekorunu kırmayı başardı.

Komedyen, kırdığı rekorla ilgili şunları söyledi: "Bu rekoru öğrenmek pastanın üzerindeki kremaydı. Yağmur yağmadığı için yeterince mutluydum zaten."