Politika

Numan Kurtulmuş'tan ‘muhalif’ gazetecilere davet yorumu: AKP kapsayıcıdır

"Çağırılabilecek en geniş davetli grubunu davet ettik"

26 Ekim 2022 15:01

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 28 Ekim’de partisinin “Türkiye Yüzyılı" tanıtım toplantısına ‘muhalif’ gazetecilerin çağırılmasını değerlendirdi. Kurtulmuş, "AK Parti kapsayıcı ve kuşatıcı özelliği sayesinde bugünlere geldi" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Ekim’de partisinin “Türkiye Yüzyılı” başlıklı vizyon belgesini açıklayacak. Söz konusu toplantıya davet edilen isimler arasında Nevşin Mengü, Soner Yalçın, Uğur Dündar, İsmail Saymaz, Özlem Gürses, İsmail Küçükkaya, Fatih Portakal, Deniz Zeyrek, Çağlar Cilara, ve Taha Akyol da yer alıyor.

A Haber'e katılan Kurtulmuş, ‘muhalif’ gazetecilerin davet edilmesiyle ilgili  "AK Parti kapsayıcı ve kuşatıcı özelliği sayesinde bugünlere geldi. Böyle büyük bir şölen yapılıyor, vizyon belgesi kamuoyuyla paylaşılacak. Bize destek vermeyebilirler. Çağırılabilecek en geniş davetli grubunu davet ettik. Çok güçlü bir katılım olacak" açıklamasını yaptı.

TIKLAYIN - Erdoğan'dan medya açılımı; Özlem Gürses, Nevşin Mengü ve İsmail Saymaz yıllar sonra ilk kez AKP'den davet aldı