Politika

Nihal Olçok'tan Bahçeli'ye görüşme talebi: Yüzükten değil ama tuttuğunuz dosyadan ümitliyim

"Sayın genel başkan Devlet Bahçeli, kabul ederseniz bayramda bir acı kahvenizi içmeye gelmek isterim"

15 Haziran 2024 17:09

15 Temmuz darbe girişiminde eşi Erol Olçok ile oğlu Abdullah Tayyip Olçok’u kaybeden Nihal Olçok, MHP'li lideri Devlet Bahçeli'ye "Allah Bana Yeter" yüzük ve dosyalı fotoğrafına atıfta bulunarak görüşme talebinde bulundu. Olçok, "Ben yüzükten değil ama o elinizle tuttuğunuz dosyadan ümitliyim" 

TIKLAYIN-Erdoğan-Özel görüşmesi öncesi Bahçeli'nin paylaşımı gündem oldu: Allah bana yeter

Olçok sosyal medya hesabından Devlet Bahçeli'ye görüşme talebinde bulundu. 

Yurt dışında yaşayan gazeteci Ergun Babahan'ın "MHP’den AKP’ye sitem: Biz Erol Olçok ve oğlunun öldürülmesinin üzerine böyle gittik mi” şeklindeki paylaşımını alıntılayan Nihal Olçok, Bahçeli'nin son grup toplantısında elinde tuttuğu dosyaya ve "Allah bana yeter" yazılı yüzüğe göndermede bulunarak şu ifadeleri kullandı:

"Sayın genel başkan Devlet Bahçeli, kabul ederseniz bayramda bir acı kahvenizi içmeye gelmek isterim. Belki biraz da acıları konuşuruz. Hakikati, hakikatli bir biçimde. Nasip... Ben yüzükten değil ama o elinizle tuttuğunuz dosyadan ümitliyim."

Erdoğan'a da seslenmişti

Nihal Olçok, Ayşe Ateş ile görüşen Erdoğan'a da seslenmişti. Erdoğan'ın danışmanı olan eşi Erol Olçok ile oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un yer aldığı fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Nihal Olçok, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Sayın Recep Tayyip Erdoğan ben de bu fotoğraftaki iki kişinin katillerini arıyorum. Hala! Ayrıca Ayşe Ateş hanımefendi ile görüşmenize çok mutlu oldum. Yarının sahibi Allah'tır diyorum."

yüzük ve dosyalı fotoğraf paylaşan MHP Genel Başkanı Bahçeli'yle görüşme talebinde bulundu.

TIKLAYIN-15 Temmuz darbe girişiminde eşi ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok, Erdoğan'a seslendi: Ben de katillerini arıyorum, hala!

TIKLAYIN - Erdoğan'la görüşen Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş: Bugüne dek Sayın Cumhurbaşkanı’mızın sessizliğinden güç alarak tehdit eden, suçluyu öven kim varsa dün ne söylediğine bakarak ne konuşacağını düşünsün