Kültür-Sanat

New York’tan Kuştepe’ye ‘Benimsin’

30 Mayıs 2024 16:11

T24 Kültür Sanat

Rap müziğinin ünlü ismi Murda bu yaz sonu yayınlayacağı albümünden hit şarkıları dinleyicisiyle buluşturmaya devam ediyor. Murda geçen ay yayınladığı ‘Yalan Dünya’dan sonra şimdi de ‘Benimsin’ ile önceki klibini New York’ta çeken Murda müzik severlere bu kez Kuştepe’den sesleniyor.

31 Mayıs Cuma günü tüm dijital platformlarda yerini alacak olan ‘Benimsin’in sözleri Murda'ya, müziği ve prodüksiyon ise Spanker imzalı. Oryantal esintili ve bol darbukalı şarkının klibi İstanbul’un kendine özgü semtlerinden Kuştepe’de çekildi. Önceki klibini New York sokaklarında çeken Murda, Amerika’dan İstanbul’a uzanan bu macerada renkli bir kalabalıkla kamera karşısına geçti.

Hem Türkiye hem de Avrupa müzik endüstrilerinde büyük bir etki yaratan ve sayısız hit parçanın sahibi, Amsterdam ve İstanbul merkezli Murda’nın şarkısı ‘Benimsin’ yazın en çok dinlenen, yüksek tempolu şarkılarından biri olmaya aday. Albüm çalışmalarına hız verdiğini duyuran Murda kitleleri peşinden sürükleyecek hitler yapmaya devam ediyor. Murda önümüzdeki aylarda art arda single’lar yayınlamaya devam edecek ve yaz sonunda da yeni albümünü dinleyicileriyle buluşturacak.

Murda kimdir?

Hollanda’nın Amsterdam şehrinde doğan Murda uzun yıllar yurt dışında müzik çalışmalarını sürdürdükten sonra kariyerine Türkiye’de devam etmiş ve birçok efsane şarkıyı dinleyicileriyle buluşturmuştu. ‘O Ses Türkiye Rap’te de jüri üyesi olan Murda rap müziğin ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden biri.

Künye

DOP: Ömer Berkli
Production: Evrensel Derman
Production Assistants: Faruk Bilgin, Volkan Engin, Birol Gökçe
Cast: Berrin Keklikler
Assistant Director: Berke Kapot
Edit: Mert Halili
Title Design: Oğuzcan Pelit
Color: Emre Karagöz
Focus puller: Tayfun Özkurt
2nd AC: Ferhat Baş
3rd AC: Tahir Emre Özder
DIT: Furkan Şahin
Gaffer: Bülent Yenidünya
Bestboy: Mert güzel
Lighting Crew: Berk Güzel, Recep akağa
Key/Grip: Level Up Grip; Selim özdamar, Yasin Boynukısa, Sinan Dinler ,
Styling: İrem İnançu
Styling Assistant: Nedim Bora Buzdan
Berrin Keklikler Hair & Make Up; Merve Bayındır
Murda Hair: Ferhat İnal
Cast: Gümüşoğlu Menajerlik, Tulpar Cast Ajans
Dancer: Furkan Burak Saatçi