Gündem

Netflix CEO'sundan son gösterisi eleştirilen Ricky Gervais'e destek

30 Mayıs 2022 11:22

Netflix CEO'su Ted Sarandos, son gösterisi "Super Nature"da yaptığı espriler nedeniyle tepki çeken komedyen Ricky Gervais'e destek verdi.

Netflix son zamanlarda içeriklerindeki kapsayıcılıkla ilgili sert eleştirilerin hedefinde. Geçtiğimiz yıl Dave Chappelle ile başlayan tartışma Ricky Gervais’in son şovuyla devam ediyor. Gervais’in şovu tepkilere neden oldu. Bazı kullanıcılar Netflix üyeliklerini bile iptal etmekle tehdit ederken tartışmaya platformun CEO’su Ted Sarandos’tan açıklama geldi. Sarandos daha önce olduğu gibi komedyeni savunmayı tercih etti. Sarandos, daha önce tepkiye şaşırdığını ancak Chappelle’i desteklemekten çekinmediğini söylemişti:

“Farklı görüşlere, farklı zevklere ve farklı tarzlara sahip birçok farklı insan için program yapıyoruz ve yine de her şeyi herkes için yapmıyoruz. Herkes için bir şeyler istiyoruz ama her şey herkes için olmayacak.”

Sarandos, Ricky Gervais’in Netflix’teki özel şovunu çevreleyen tartışmalara o kadar derinden irdelemese de Chappelle için söylediklerinin Gervais için de geçerli olduğunu belirtti.

Ne olmuştu?

Komedyen Ricky Gervais, geçtiğimiz hafta Netflix’te yayınlanan yeni "Ricky Gervais: SuperNature" isimli stand-up gösterisinde trans bireylerle ilgili yaptığı 'espriler' sonrasında sosyal medyada gündeme geldi. Gervais’in esprileri tepki çekti.

TIKLAYIN - Ricky Gervais'in yeni Netflix gösterisine trans karşıtlığı tepkisi: "Şaka olarak maskelenmiş tehlikeli, laf kalabalığıyla dolu"