Kültür-Sanat

Netflix açıkladı: Cillian Murphy başrollü Peaky Blinders filmi geliyor

Platformun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Tommy Shelby geri dönüyor. Cillian Murphy’nin başrolde olduğu Peaky Blinders filmi Netflix’e geliyor.” ifadelerine yer verildi

05 Haziran 2024 16:34

Son yılların en popüler dizilerinden Peaky Blinders'ın filminin çekileceği açıklandı.

ABD medyasında yer alan haberlerde filmi, içerik izleme platformu Netflix'in finanse edeceği belirtilirken yönetmen koltuğunda ise Tom Harper'ın olacağı kaydedildi. 

Deadline'da yer alan özel haberde Harper'ın Peaky Blinders'ın ilk sezonunun yarısında yönetmen koltuğunda oturduğuna da dikkat çekildi. 

Çekimlerin bu yılın sonuna doğru başlaması beklenirken senaryoyu Steven Knight'ın kaleme alacağı öğrenildi. Yapımcıların Caryn Mandabach, Knight, Murphy ve Guy Heeley olacağı da belirtildi. 

Deadline'a konuşan Cillian Murphy, "Görünen o ki Tommy Shelby'nin benimle işi bitmedi. Tekrar Steven Knight ve Tom Harper'la Peaky Blinders'ın filminde bir araya gelmek çok mutluluk verici. Bunu hayranlar için yaptık" dedi.

Film ne zaman yayınlanacak?

Dizinin yaratıcısı Steven Knight, çekimlerin eylül ayında başlayabileceğini açıkladı. Buna göre film, 2025 yılında seyirci ile buluşacak.