Gündem

Nedim Şener: Siyasi tecrübesi yok denecek kadar az olan Buğra Kavuncu’nun önü ilginç bir şekilde açıldı

"Bu tercihin sebebi ne acaba?"

21 Ekim 2020 10:23

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın, İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkındak 'FETÖ'cü imasını köşesine taşıdı. Şener, "Siyasi tecrübesi yok denecek kadar az olan Buğra Kavuncu’nun önü ilginç bir şekilde açıldı" görüşünü savundu. 

Şener, "FETÖ kumpası ile hapsedilen ve İP’ye giren tüm isimler, kuruculardan emekli Tuğgeneral Ali Yörük’ün deyimiyle “dolgu malzemesi” olarak kullanıldı ve partiden ayrıldılar. Tecrübeli siyasetçiler de tek tek tasfiye edildi. Siyasi tecrübesi yok denecek kadar az olan Kavuncu’nun önü ilginç bir şekilde açıldı. Tercihin sebebi siyasi tecrübe ise, tasfiye edilenler ondan çok dahasına sahip. Bu tercihin sebebi ne acaba? Hakkındaki iddialar üzerinde durulacağına muhtemelen Özdağ ihraç edilecek. İleriki günler, parti yönetiminin yanında yer aldığı Kavuncu’nun tercih edilmesinin sebebini gösterecektir." düşüncesini dile getirdi. 

Yazının devamı için tıklayın

TIKLAYIN | İyi Parti'de 'FETÖ' gerilimi | Buğra Kavuncu: Ümit Özdağ hakkında iftiralarından dolayı suç duyurusunda bulunacağım

TIKLAYIN - Buğra Kavuncu hakkında 'FETÖ' iması yapan İyi Parti milletvekili Ümit Özdağ'ın danışmanı istifa etti

TIKLAYIN - İstanbul'da İyi Partili 39 başkan, Ümit Özdağ'ın partiden ihracını talep etti