Yaşam

MHP Milletvekili Erkan Haberal'dan Yiğit Bulut'a: Sarhoş ayyaş senin ne olduğunu bilmeyen mi var? 

Yiğit Bulut, "Mehmet Haberal denilen adama hayatım boyunca güvenmedim, Bahçeli başka hastaneye sevk edilmeli" demişti

07 Ekim 2019 12:27

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut sosyal medya hesabından, Bahçeli'nin tedavi gördüğü Başkent Hastanesi'nin kurucusu Prof. Dr. Mehmet Haberal'ı hedef aldı. Bulut, sosyal medyadan paylaştığı mesajda "2001 Krizi ve Mehmet Hberal'ın hastanesine teslim edilen Ecevit ve sonrasında yaşananlar! Bu Haberal denilen adama hayat boyu güvenmedim, güvenmem... Eğer sayın Bahçeli hâlâ oradaysa acilen başka hastaneye nakil edilmeli. Bu konuda çok şey bilen, bizzat yaşan bir Türk vatandaşı ve bir Türk milliyetçisi olarak söylüyorum! Bu Haberal denilen adam Türk milletine asla iyilik yapmaz yapamaz!" sözlerini kullandı.

Bu sözlere Mehmet Haberal'ın MHP'den milletvekili olan oğlu Erkan Haberal sert ifadelerle tepki gösterdi. Erkan Haberal "Sarhoş ayyaş senin ne olduğunu bilmeyen mi var?  Yine çok içmişsin. Bildiklerimi anlatabilirim ama... Araya kimleri koyup iş istediğini, verilmeyince de... Bence içince yazma sapıtıyorsun..." sözlerini kaydetti. 

İki ismin de daha sonra paylaşımlarını sildikleri görüldü. Bulut mesajları, silme nedenini şöyle açıkladı: "Değerli ağabeyim, çok sevdiğim ve saydığım, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın 'Bunların silinmesi daha doğru olur' demesidir."