Politika

MHP'li Durmaz: Ekonomi bugün bozulur, yarın düzelir

"Altılı Masa, siyasi çıkar uğruna ihanete çanak tutup krizden kaostan medet umuyor"

24 Aralık 2022 20:39

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, "Ekonomi bugün bozulur, yarın düzelir. Lakin milli kazanımlarımızın telafisi yoktur. Ne bin yıllık kardeşliğimizi ne de milletimizin kazanımlarını heba ettireceğiz" dedi.

Kahramankazan Belediyesi tarafından başlatılan mahalle kültür evleri projesinin ikincisi olan 'Alparslan Türkeş Mahalle Kültür Evi' törenle açıldı. Törende konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, Cumhur İttifakı olarak el ele vererek lider ülke Türkiye ülküsünü mutlaka gerçekleştireceklerini söyledi.

"Yaptıkları tek iş masa başında toplanıp toplanıp yemek yiyip dağılmak" 

Altılı Masa'yı eleştiren Durmaz, "Yaptıkları tek iş masa başında toplanıp toplanıp yemek yiyip dağılmak olan birileri, ucuz ve tutarsız siyasetleriyle ülkemizin doğusunda başka batısında başka konuşup dünyayı etkileyen zorlukları sadece ülkemizde yaşanıyormuş algısı oluştururken, Cumhur İttifakı karada, havada ve denizde Türkiye Cumhuriyeti'nin egemenlik haklarını korumanın mücadelesini vermektedir" dedi.

"Altılı Masa, siyasi çıkar uğruna ihanete çanak tutup krizden kaostan medet umuyor"

Durmaz, Altılı Masa'nın siyasi çıkar uğruna ihanete çanak tutup krizden kaostan medet umduğunu; Cumhur İttifakı'nın ise sanayideki millileşme hamleleriyle dünyada ses getirdiğini söyledi. 

"Ekonomi bugün bozulur, yarın düzelir"

Durmaz,  "Ekonomi bugün bozulur, yarın düzelir. Lakin milli kazanımlarımızın telafisi yoktur. Ne bin yıllık kardeşliğimizi ne de milletimizin kazanımlarını heba ettireceğiz. Tehdit ve tehlikelerin çoğaldığı bir dönemde saflarımızı daha da sıklaştıracağız. Allah'ın izniyle ihanete geçit vermeyeceğiz. Milli birlik ve bütünlüğümüzü can pahasına koruyacağız" diye konuştu.

MHP'li Yıldırım: Cumhur İttifakı'nı görüyorsunuz; vefa var, dostluk var, samimiyet var, dürüstlük var, kardeşlik var

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım da Türkiye'de artık ittifaklar siyaseti olduğunu dile getirdi. Millet İttifakı'na yönelik eleştirilerde bulunan Yıldırım, "Cumhur İttifakı'nı görüyorsunuz; vefa var, dostluk var, samimiyet var, dürüstlük var, kardeşlik var" dedi.

"Cumhur İttifakı'nın mevcut sandalye sayısını katlayarak daha yükseğe çıkaracağız"

Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin olarak, "Cumhur İttifakı, 2023'te Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ı açık ara ilk turda seçecek. Cumhur İttifakı'nın mevcut sandalye sayısını katlayarak daha yükseğe çıkaracak, 2023'te taçlandıracağız" ifadelerini kullandı.