Politika

MHP'den "Ülkü Ocakları kapatılsın" çağrısı yapan Öztürk Yılmaz'a ağır yanıt: Şizofrenik ilgi krizlerine girip kendi kendine saldırı düzenleten bir soytarı

05 Haziran 2024 10:19

T24 Haber Merkezi

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Ülkü Ocakları kapatılsın" diyen Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz hakkında ağır ifadeler kullandı. Büyükataman, "Musul’da devlet görevi yaparken Türk askerini ve devletini satıp kaçan, vatan görevini korkudan eline yüzüne bulaştıran, şizofrenik ilgi krizlerine girip kendi kendine saldırı düzenleten bir soytarı son günlerde Ülkü Ocakları ile yatıp kalkmakta! Anlaşılan o ki; Ülkü Ocakları, bu vasıfsız figüranın kabusu olmaktadır. Dilinden zehir saçan bu vasıfsıza uyarımız, o pis ağzına Türk gençliğinin kutlu yuvası Ülkü Ocakları’nın adını almamasıdır" dedi.

Eski Musul Başkonsolosu, Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, "Türk Milleti'nin bütün değerleri aşındırılırken tek kelime edemeyip, bu gidişe karşı olanları hedef alan Ülkü Ocakları kapatılmalıdır" çağrısında bulundu.

Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Devlet Bahçeli, Anayasa'ya uymamakta suçladığı Anayasa Mahkemesi için kapatılsın diyor. Ohh ne güzel!

Peki, biz hukuk devletinde asla olmaması gereken mafya ve çete yuvasına dönüşen kriminal Ülkü Ocakları kapatılsın diyince niye kızıyor?

Hukuk devletinde böyle yapılar olur mu? Türk Milleti'nin bütün değerleri aşındırılırken tek kelime edemeyip, bu gidişe karşı olanları hedef alan Ülkü Ocakları kapatılmalıdır!

Can güvenliğimiz yok! Mafya ve çeteler Ülkü Ocaklarına mensup diye devlet tarafından korunamaz, görmemezlikten gelinemez ve ayrı hukuk uygulanamaz! Bu normal hukuk devletinde skandaldır!

Askerimizi dağda öldürenler ile biz muhalifleri şehirlerde hapçılara vurduranlar arasında hiç bir fark yoktur! Hukuksuzluğu konuşacaksak, her boyutu konuşmalıyız!"

Öztürk Yılmaz'ın Ülkü Ocakları'na ilişkin sözlerine yanıt, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'dan geldi.

Büyükataman, X hesabından yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Musul’da devlet görevi yaparken Türk askerini ve devletini satıp kaçan, vatan görevini korkudan eline yüzüne bulaştıran, şizofrenik ilgi krizlerine girip kendi kendine saldırı düzenleten bir soytarı son günlerde Ülkü Ocakları ile yatıp kalkmakta!

Anlaşılan o ki; Ülkü Ocakları, bu vasıfsız figüranın kabusu olmaktadır. Dilinden zehir saçan bu vasıfsıza uyarımız, o pis ağzına Türk gençliğinin kutlu yuvası Ülkü Ocakları’nın adını almamasıdır.

Ayrıca son günlerde koro halinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Ülkü Ocakları’na saldıranların ortak özelliklerinin Türkiye düşmanlığı olması asla tesadüf değildir. Zira 5. Kol faaliyeti yürüten bu maskeli çetelerin gerçek niyeti Türkiye Cumhuriyeti’nin surlarında gedik açmaktır.

Herkes bilir ki; Ülkü Ocakları düşmeden, ülkücüler vazgeçmeden Türkiye düşmez! İşte düşmanlıkları da tam olarak bundandır!

Fonlanmış etki ajanlarının ipe sapa gelmez ispatsız iddialarının, sapkınca kutsanmış 1 dolardan fazla ederi yoktur! Ülkü Ocakları; bağımsızlığımızın yılmaz savunucusu, Türk gençliğinin istikbal sigortasıdır.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi: “Ülkü Ocakları her daim ayakta kalacak, milli ve tarihi hizmetlerine devam edecektir”

Hepimizin yetiştiği bu kutlu ocağa saldıran Musul kaçkını ve onun gibi Türkiye aleyhine faaliyet gösteren fonlanmış piyonlar eninde sonunda büyük Türk milletine hesap verecektir!"