Gündem

Melike Öcalan’dan Mehmet Ali Erbil açıklaması: Yan yana gelmek istemem

12 Mayıs 2022 14:40

Sunucu Melike Öcalan, Mehmet Ali Erbil'in kendisine yönelik tepki çeken sözlerine ilişkin konuştu. Öcalan,  "Yan yana gelmek istemem" dedi. 

Bugün Tv8 ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programının canlı yayınına telefonla bağlanan Melike Öcalan, Erbil'in sözleriyle ilgili konuştu. Öcalan, "Çok sevdiğimiz, değerli bir abimizin ödül gecesinde böyle bir şeyin konuşuluyor olması can sıkıcı. Küçük yaşlardan beri sektördeyim ve içinde yer almak istemediğim bir durumun içinde kaldım. Üzücü bir şey. Konu farklı yerlere gidecek diye sakin kalmaya çalıştım." dedi. 

Öcalan şu ifadeleri kullandı: 

"Burada can sıkıcı olan durum şu; ben onu meslek büyüğü olarak sahneye davet ettiğim bir kadının sadece başarısıyla, donanımıyla bir yerlere gelmiş olmasına şaşırması. Aydın diyebileceğimiz, tiyatro eğitimi almış birinin bu duruma şaşırıyor olması geldiğimiz noktada çok üzücü. Bizlere örnek olması gerekiyor. Üzerimdeki şok halen devam ediyor. 20 yıldır hiç böyle bir şeyle karşı karşıya kalmamıştım. Hayatım boyunca profesyonel olmaya çalıştım ama Mehmet Ali Erbil'le mümkün olduğu kadar yan yana gelmek istemem. Zaten sözlerinin devamında kendisi de doğru olmadığını söyledi. Hiçbir kadın meslektaşımın böyle bir yaşamasını istemem. Tanımadığım takipçilerimin beni desteklemesi çok duygulandırdı"

TIKLAYIN |  Mehmet Ali Erbil'in Melike Öcalan'a yönelik sözleri tepki çekti: Elimi değdirdiklerim meşhur oluyor ama sana değdiremedim elimi