Politika

Mehmet Metiner: AK Parti’de de değişim tepeden başlamalı

07 Haziran 2024 12:29

31 Mart seçimlerinin ardından partisinin başarısızlığına dair köşe yazılarında değerlendirmelerde bulunan AKP'li Mehmet Metiner, bugün de sosyal medyadan "AK Parti’de de değişim tepeden başlamalı" dedi. 

AKP, 31 Mart seçimlerinde ikinci parti konumuna düşmüş, parti içerisinde "değişim" ve yeni yol haritası belirlemeye yönelik tartışmalar başlamıştı. Kabinede herhangi bir değişikliğin gerçekleşmeyeceği öne sürülürken, partinin üst düzey yöneticilerine dair talepler sürüyor. 

Metiner, bugünkü sosyal medya paylaşımında, "AK Parti’de de değişim tepeden başlamalı. Tepede değişim olmadan altta yapılacak hiç bir değişim sadre şifa olmaz. O yüzden genel merkez yönetiminin belirleneceği kongre öncesinde yapılacak alttaki teşkilat değişimleri yeni kırgınlıkların veya savrulmaların önünü açmaktan öte bir sonuç doğurmaz." dedi.

Yeni Şafak'tan da gönderme 

Aynı zamanda Yeni Şafak gazetesinde yazan Metiner, "Sadece kulağın ağzından çıkanlara açıksa yani kendinden gayrısının dediklerine sağırsa bil ki ziyandasın. Kendinden gayrısının dediklerini dinlemeye değer bulmayan bir kulağın sahibi isen adam değilsin. Sahip olduğun narsisizm seni adamlıktan çıkarmış, farkında değilsin. Başkasını can kulağıyla dinlemeye değer bulmayan bir kibir budalasının adamlıktan zerre nasibi yoktur." ifadelerini kullandı.