Magazin

Mehmet Ali Erbil: İyileşemeyeceksem benim fişimi çekin dedim

"O günlerde Allah'a 'Bir tek bana sol elimi bahşet, hiç olmazsa hayatım biraz kolaylaşsın' diye dua ettim"

01 Temmuz 2019 09:33

Banyoda düşüp hastaneye kaldırıldıktan sonra aylarca uyutulan Mehmet Ali Erbil, geçirdiği zor günleri anlattı. "Uyandığımda hiçbir yerimi oynatamıyordum, Türk filmi gibiydi" diyen Erbil, kardeşine, "İyileşemeyeceksem benim fişimi çekin dedim" diye konuştu.

Sabah gazetesinden Tuba Kalçık'a konuşan Erbil, uyandığında dili dışında hiçbir yerini kıpırdatamadığını, bir kelimeyi 15 dakikada söyleyebildiğini anlattı. "Bana doktorlar 'Düzeleceksin' diyorlardı ama hiç inanmıyordum ayağa kalkabileceğime" diyen Erbil, "O günlerde Allah'a 'Bir tek bana sol elimi bahşet, hiç olmazsa hayatım biraz kolaylaşsın' diye dua ettim ve gerçekten de sol elimi oynatmaya başladım sonrasında" diye konuştu. Duanın gücüne çok inandığını söyleyen Erbil, "Beni, sevenlerimin duaları ayağa kaldırdı" dedi.

Kendisini hayata izleyicilerinin 'Mehmet Ali Bey' seslerinin döndürdüğünü söyleyen ünlü şovmen, başlarda hiç iyileşemeyeceğini düşündüğünü, doktor kardeşine 'Eğer böyle yaşayacaksam benim fişimi çek' dediğini sözlerine ekledi. Erbil devamında, "Hiç kıpırdamadan yaşayacağıma ölmek istedim. İyi ki kazandığım paraları yememişim. Yok sigortam, tüm masraflarımı kendim karşılıyorum" ifadesini kullandı.

13 yaşındaki oğlunun kendisini başlarda hiç sormaıdğını, bunun üzerine annesinin psikoloğa gittiğini anlatan Erbil, "Doktor deşin, açılsın biraz demiş, annesi de öyle yapmış. Oğlumun ilk sorduğu şey ise 'Yaşıyor mu?' olmuş. Sonrasında ise her gün gelmeye başladı" diye konuştu.