Magazin

Margot Robbie, "iyi bir oyuncu" olduğunu fark etmesini sağlayan filmi açıkladı

26 Kasım 2022 00:50

32 yaşındaki Avustralyalı oyuncu Margot Robbie, "iyi bir oyuncu" olduğunu fark etmesini sağlayan filmi açıkladı.

Önceki günlerde Londra'daki bir BAFTA etkinliğine katılan Robbie 30'a yakın filmdeki oyunculuk deneyimini ve son 10 yılda yapımcı olarak yer aldığı çalışmaları değerlendirdi.

Bir izleyiciye konuşan Robbie, "Ben, Tonya" (I, Tonya) filmini izlediğinde "iyi bir oyuncu" olduğunu fark ettiğini söyledi. Robbie, "İlk kez bir filmi izledim ve 'Tamam, ben iyi bir oyuncuyum' dedim" diye konuştu.

Aynı zamanda Robbie'nin ilk büyük yapımcılığı olan 2017 yapımı filmde, oyuncu gerçek hayattaki artistik buz patencisi Tonya Harding'i canlandırdı. Performansıyla En İyi Kadın Oyuncu Oscar adaylığı ve BAFTA onayı almıştı.

Babil (Babylon) yıldızı, belki de en çok Martin Scorsese'nin Para Avcısı'ndaki (The Wolf of Wall Street) rolüyle ya da DC Evreni'nden Harley Quinn olarak tanınıyor. Oyuncu ayrıca 2019 yapımı dram filmi Skandal'da (Bombshell) da rol aldı.

Independent Türkçe'nin The Hollywood Reporter'a dayandırdığı haberine göre Robbie, Quentin Tarantino da dahil "idolleriyle temasa geçmek" için "yeterince iyi" olduğunu o zaman hissettiğini söyledi. Oyuncu, Tarantino'yla temas kurmasının 2019 yapımı Bir Zamanlar... Hollywood'da filminde (Once Upon a Time… In Hollywood) Sharon Tate rolünü oynamasına olanak sağladığını açıkladı.

Ünlü oyuncu, Tarantino'yla çalışmanın "kendisi için ölmeden önce yapılacaklar listesinde yer alan bir şey" olduğunu söyledi.