Magazin

Margot Robbie: Barbie asla seksi olmamalı

26 Mayıs 2023 00:34

Greta Gerwig'in yakında vizyona girecek filmi Barbie'de oyuncak bebeği canlandıran Avustralyalı aktris, rolünün "seksi" olup olmayacağına ilişkin tartışmalar üzerine konuştu. Margot Robbie, Barbie'nin "cinselleştirildiğini" fakat "asla seksi olmaması gerektiğini" söyledi.

Independent Türkçe'nin US Vogue'a dayandırdığı haberine göre röportajda kendi düşünme sürecini açıklayan Robbie; "Pekala, o bir oyuncak bebek dedim. O plastik bir bebek. Organları yok, üreme organları yok. Eğer üreme organları yoksa, cinsel arzu hissedebilir mi ki? Hayır, hissedebileceğini sanmıyorum." dedi.

"Eğlenceli ve pembe olduğu için yapar"

32 yaşındaki Robbie, Barbie'ye "cinsellik yüklenebileceğini" söyledi fakat bununla oyuncak bebeğin "seksi" olması arasındaki farka dikkat çekti. The Suicide Squad'ın yıldızı, "Evet, Barbie kısa etek giyebilir ama bunu eğlenceli ve pembe olduğu için yapar. Poposunu görmenizi istediği için değil" diye ekledi.

"Pembe fiyonklu pembe bir hediye"

Robbie, moda dergisinin 2023 yaz sayısının kapağında yer alıyor. Robbie'nin Ken'i canlandıran rol arkadaşı Ryan Gosling de röportajda US Vogue'a konuştu. Oyuncu, Robbie'nin çekim yaptıkları her gün kendisine üzerinde "Barbie'den Ken'e" yazan "pembe fiyonklu pembe bir hediye" bıraktığını açıkladı.

"Çünkü Ken'in bütün olayı plaj"

Gosling, hediyelerin hepsinin plajla ilgili olduğunu belirtti. Aktör, "Puka deniz kabukları ya da 'Sörf için dua edin' yazan bir tabela gibi. Çünkü Ken'in bütün olayı plaj. Bunun ne anlama geldiğini asla tam olarak çözemedim. Ama Robbie'nin, verdiği bu hediyelerle Ken'in anlamasını sağlamaya çalıştığını hissettim." dedi.

"Barbie 21 Temmuz'da Türkiye'de gösterime girecek"

Yıldızlarla dolu kadrodaki diğer ünlüler arasında Simu Liu, Ncuti Gatwa, Issa Rae, Michael Cera, Will Ferrell, Helen Mirren ve daha fazlası yer alıyor. Robbie geçen ay Barbie'nin senaryosunu okuduğunda verdiği ilk tepkiyi açıklamıştı. Filmin senaryosunu Gerwig ve Noah Baumbach birlikte kaleme aldı. Barbie 21 Temmuz'da Türkiye'de gösterime girecek.