Magazin

Madonna, sağlıklı yaşam programı için Türkiye'ye geliyor

Antalya'da detoks programı uygulayacak olan Madonna turistik yerleri de gezecek

24 Eylül 2019 13:47

Madonna, sağlık yaşam programı için Antalya'ya geliyor. Detoks programına katılacak olan ünlü şarkıcı Madonna geldiği süre boyunca Antalya'da turistik yerleri de gezecek.

Madonna, New York Manhattan'daki evine Türk hamamı yapan şirketin davetlisi olarak ekim ayı sonunda Antalya'ya geliyor. 12 gün detoks programı uygulanması planlanan Madonna, Antalya'nın tarihi ve turistik mekanlarını da gezecek.

Elif Çağla Ural tarafından açılan sağlıklı yaşam merkezinde 12 gün detoks programına girmesi planlanan Madonna için tüm ayrıntılar düşünüldü. Otelin kral dairesinde kalarak, 24 saatini detoks programına göre yaşayacak olan Madonna, programın ardından ülkesine geri dönecek.

Ural, Madonna'nın gelişinin ekim ayının son haftası olarak belirlendiğini anlattı. Madonna'nın Antalya'ya iki yardımcısı, aşçısı ve koruma ekibiyle geleceğini aktaran Ural, "Aşçısını getirmesi çok önemli. Madonna, özel aşçısının ona uygulayacağımız beslenme programını öğrenmesini istiyor. Sağlıklı yaşama önem veren bir sanatçı. Manhattan'daki evine yaptığımız Türk hamamı projemizde de tüm ayrıntılara çok önem vermişti" dedi.

Ural, Madonna'nın Aspendos Antik Kenti ve Kaleiçi'ni gezmek istediğini de söyledi.