EURO 2024

Arda Güler maçta tarihe geçti, "Genç Türk İncisi" diye övüldü: Sürekli bu golün hayalini kuruyordum

18 Haziran 2024 21:30

EURO 2024 F Grubu'ndaki ilk maçta Gürcistan ağlarına muhteşem bir gol bırakarak galibiyetin mimarı olan Arda Güler maç sonu açıklamalarda bulundu. Öte yandan Arda, maçın oyuncusu seçildi.

EURO 2024 açılışında Gürcistan'a muhteşem bir gol atarak Milli Takım tarihine Avrupa Şampiyası'nda gol atan en genç olarak tarihe geçen Arda Güler maçın adamı seçildi. F Grubu'na 3 puanla başlayan ay yıldızlılarda Arda Güler'in attığı fantastik gol ve takımın ortaya koyduğu muhteşem mücadele 7'den 70'e herkesi sevince boğdu.

"Ancelotti hocam aradı"

Maçın ardından canlı yayında açıklamalarda bulunan Arda Güler idmandan sonra bu vuruşları çalıştığını söyledi. İşte Arda Güler'in Gürcistan galibiyeti sonrası sözleri:

“İnanılmaz hisler içindeyim. Sürekli bu golün hayalini kuruyordum. Buradaki insanları mutlu etmek istiyordum. Vuruyorum dedim. Ben çünkü idman sonralarında buralardan bu şutlara çok çalışıyorum. Tüm herkese armağan olsun. Ancelotti hocamız da mesaj atıp başarılar diledi.”

Öte yandan Arda Güler, Türkiye-Gürcistan maçının en iyi oyuncusu seçildi . Güler, Avrupa Şampiyonası tarihinde, çıktığı ilk maçta gol atan en genç oyuncu oldu.

İspanyol basınından Arda Güler'e övgü: Genç Türk incisi

Arda Güler, Cristiano Ronaldo'nun rekorunu kırdı!

Erdoğan Euro 2024'teki ilk galibiyeti telefonla kutladı, siyasiler tek tek tebrik etti: "Harikasınız bizim çocuklar"

A Milli Takım, Gürcistan'ı 3 golle geçti; Türkiye, EURO 2024'e kazanarak başladı!

Türkiye'nin EURO 2024'teki ilk maçını izleyen 50 bin Türk taraftar, Almanya'da caddelere indi

Vincenzo Montella: Hayatımın en güzel doğum günü hediyesi

Dortmund kırmızı-beyaz; Türk taraftarlardan A Milli Takım'a büyük destek