Magazin

Kızılcık Şerbeti dizisinin setinde makyöz krizi: İşine son veriliyor

24 Mayıs 2024 12:27

Kızılcık Şerbeti dizisinin setinde astım krizi geçiren ve ardından "Tükendim" yazılı bir paylaşım yaparak Müjde Uzman'a gönderme yaptığı öne sürülen makyöz Esra Okumuş'un işine son verileceği belirtildi. Esra Okumuş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, söz konusu videoda Müjde Uzman'la ilgili bir mesaj bulunmadığını ifade etti. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kızılcık Şerbeti dizisinin Alev’i Müjde Uzman sette astım krizi geçirmiş ve hastane odasından yaptığı paylaşımlarda “Tükendim” başlıklı bir yazı yayınlamış ve birçok seye artık dayanamadığını açıklamıştı. Bu durumun ardından dizi setinin makyözü Esra Okumuş bir video paylaşmış, bu videonun Uzman'a yapıldığına dair yorumlar yapılmıştı. Bunun üzerine dizinin fanları duruma tepki gösterdi.

Müjde Uzman dün videoyu paylaşıp, “Esra’cığımın dalga geçmek gibi bir durumu yok, kelimeler, hisler, yalnızca bana ait değiller. Günlerdir böyle hissettiğini benimle paylaşan yüzlerce kişinin mesajını okuyorum. Esra da hissedebilir. Paylaşabilir. Lütfen sakin olalım, sorun yok, iyilik güzellik,empati vs derken birbirimizi kırmayalım boşuna???” tweet’ini atmıştı.

Tepkiler büyüyünce dizinin yapımcısı Faruk Turgut “Oyuncumuz müjde uzmanın paylaşımı sonrası,Set makyözümüzün yaptığı paylaşım hoş olmamıştır .Gereği yapılacaktır” dedi. Çektiği dalga geçen video nedeniyle makyözün işine son verileceği öğrenildi.

Esra Okumuş'un paylaştığı video ise şöyle: 


TIKLAYIN - Müjde Uzman'dan yeni açıklama: Herhangi bir sendroma yakalandım falan demedim

TIKLAYIN - Kızılcık Şerbeti'nin "Alev"i Müjde Uzman: Hayatımda ilk defa tükendim