Politika

Kılıçdaroğlu ile yemekte buluşacağını duyuran Tunç Soyer, Özgür Özel'e rakip olacağı iddialarına cevap verdi: Karar için henüz erken

13 Ağustos 2024 22:08

Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP’de genel başkan adayı olacağı iddialarına, "Soruları cevaplamak için henüz erken” yanıtı verdi. Soyer, yarın Kılıçdaroğlu ile yemekte buluşacağını da açıkladı. 

Gazeteci Barış Yarkadaş TV100’de katıldığı Taksim Meydanı programında eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in CHP Genel Başkanlığı için hazırlandığını öne sürdü.

Gerçek Gündem’den Altan Sancar'a konuşan Soyer, genel başkanlığa adaylığı ile ilgili iddiaya, “Yorum yapmak ve konuşmak için henüz erken. Karar verdiğimde kamuoyu ile paylaşacağım. Şimdi ne söylersek farklı yerlere çekilecek”  yanıtı verdi.

Siyasetten kopmadığını ve siyasi hayatını farklı biçimlerde devam ettireceğini söyleyen Soyer, “Ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bunun biçimi ve yolu üzerine görüşmeler yapıyoruz” dedi.

Soyer, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun daveti üzerine yarın bir yemek yiyeceklerini de açıklarken, Kılıçdaroğlu ile birlikte Hacıbektaş’taki törenlere de katılacağını aktardı.