Yaşam

Kesimden kaçıp gözden kaybolan boğayı T24 haberleştirdi, Haluk Levent sahip çıktı: Görenler ihbar etsin Ferdinand’ın yanına alalım

11 Ağustos 2019 17:04

T24

Sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da bilinen şarkıcı Haluk Levent, T24’ün de haberleştirdiği Antalya’da kesimden kaçarak gözden kaybolan boğaya sahip çıktı. Bir önceki Kurban Bayramı’nda Rize’den suya atlayarak kaçan ve Trabzon’da kıyıya çıkan boğa Ferdinand’ı satın alarak sahiplenen Levent, T24’ün haberi üzerine Antalya’nın özgür boğasını da sahiplenmek istediklerini söyledi.

TIKLAYIN - Kesimden kaçan boğa, 5 kilometrelik sahil koşusunun ardından gözden kayboldu

Demirören Haber Ajansı, Kurban Bayramı’nın ilk gününde kesim yerine götürülürken sahibinin elinden kaçan ve Antalya’nın Konyaaltı ilçesindeki sahilde restoran ve kafelerin önünden geçerek yaklaşık 5 kilometre koştuktan sonra kaybolan kurbanlık boğanın hikayesini aboneleriyle paylaşmıştı.

Kaçarak sahil boyunca giden boğanın haberine T24’te de yer verilmesinin ardından sosyal medyada birçok kişi Haluk Levent’e ‘özgür boğayı’ sahiplenme çağrısı yaptı. Levent de bu çağrılara kayıtsız kalmadı ve Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Kesimden kaçanları biz alıyoruz! Görenler ihbar etsin Ferdinand’ın yanına alalım” dedi.

Ferdinand, geçen Kurban Bayramı’nda Rize'nin İyidere ilçesindeki hayvan pazarından kaçmış ve bayramın dördüncü günü de yüzerek gittiği Trabzon'un Sürmene ilçesinde kıyıya çıkmıştı. Haluk Levent’in kurucusu olduğu ‘Ahbap’ platformu da Ferdinand’ı satın almış ve İzmir Kemalpaşa’daki Kurtarulmuş Çiftlik Hayvanları Barınağı’na yerleştirmişti.

Haluk Levent, konser için gittiği İzmir'de Ferdinand'ı ziyaret etmişti. 

TIKLAYIN - Kurban Bayramı'nda kesilmemek için yüzerek kaçan dana Ferdinand bu bayram çiftlikte