Magazin

Kazada sevgilisini kaybeden Gülçin Ergül: O arabadan çıkabilmek büyük mucize!

"Hayatını kaybeden erkek arkadaşıma ithafen bir şarkı yaptık"

08 Nisan 2022 12:31

Balıkesir'de 12 Aralık'ta geçirdikleri kazada sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybeden şarkıcı Gülçin Ergül, "O arabadan çıkabilmek büyük mucize!" dedi. 

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Ergül, önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Ergül,  "Hayatını kaybeden erkek arkadaşıma ithafen bir şarkı yaptık. Benim hayatım müzikle geçiyor, biliyorsunuz. Kendimi en iyi bu şekilde ifade ediyorum. Duygularımı dönüştürdükçe bu beni rahatlatıyor ve acımı hafifletiyor. Paylaşmak çok güzel bir şey. Müziğe sarılarak hayatımı devam etmeye özen gösteriyorum. Buna gayret ediyorum. Şarkılar yapıyorum bol bol, bu şarkımız da kısa bir süre sonra çıkmak üzere. Şimdi son hazırlıkları yapıyoruz. Şarkımın yaşanan olayla pek alakası yok. Benim duygularımla alakası var. Ben duygularımı yansıttı. Olayın detayları ile alakalı bir görsel yok.” dedi.

"Kazadan sonra sizin için bu süreç nasıl geçiyor?" sorusuna yanıt veren  şarkıcı, "Kabullenmesi çok zor bir süreç. Hele ki ilk dönemlerde... Şu an daha yeni yeni geliyorum kendime. Bu travmayı atlatabilmek, o arabanın içinden çıkabilmek büyük mucize. Hem büyük kaybım... Ağlamak istemiyorum, çok özür diliyorum” diyerek ağladı.