Dünya

Karısına tecavüz etmesi için 10 yıl boyunca 72 erkeğe para ödeyen adamın, torununa çıplak poz verdirmeye çalıştığı ortaya çıktı

08 Eylül 2024 09:14

T24 Dış Haberler

Fransa'da 71 yaşındaki Dominique Pélicot'un, eşi Gisele Pélicot'un yemeğine uyuşturucu ilaç karıştırarak, internette tanıştığı 72 adama karısıyla cinsel ilişkiye girmeleri için 10 yıl boyunca para ödediği ortaya çıkmıştı. 

Fransa'nın Avignon kentindeki mahkemede konuşan Pélicot'un 37 yaşındaki gelini Aurore Lemaire, 2020 yılında Pélicot'un kendi öz torunundan çıplak poz istediğini anlattı. 

Lemaire, "Kızım 2020 yılında bir süpermarkette büyükbabasına kendisine oyuncak alıp alamayacağını sordu. Büyükbabası, 'Bana çıplak poz verirsen sana oyuncak almaktan çok mutlu olurum' dedi. O an büyük bir şok yaşadım" diye konuştu. 

Lemaire ayrıca Pélicot'nun duşta kendisinin çıplak fotoğraflarını çektiğini fark ettiğini de ifade etti. 

Pélicot'un kızı Caroline Payronnet mahkeme salonunda gözyaşlarına boğulurken, "Ben burada asıl sanığın kızı olarak, dayanılmaz bir vahşetin kurbanı olarak duruyorum. Normal bir aileydik. Babamı severdim. Onu, uygunsuz bir bakış veya istenmeyen bir dokunuşun hiçbir izi olmadan şefkatli, düşünceli bir baba olarak tanıdım. Anlatılanlar bir felaket gibi çarptı. Annem arayıp babamla alakalı bir sorun olduğunu söylediğinde onun ölmek üzere olduğunu düşündüm. Ama bana, babamın yıllardır onu uyuşturarak, yabancıların kendi yatağında ona tecavüz etmesini sağladığını söylediğinde beynimden vuruldum. Yaşananlarla ilgili bazı fotoğrafları gördüm ama videoları görmek istemedim. Annemin yanına geldiğimde perişan haldeydi" dedi. 

Peyronnet mahkemeye babasının dünyanın en kötü cinsel saldırganlarından biri olduğunu söyledi. 

Mahkemede korku içinde HIV testi yaptırdığını ifade eden Gisele Pélicot, kendisine cinsel yolla bulaşan 4 farklı hastalık teşhisi konulduğunu açıkladı. 

Gisèle, "Her şeyimiz vardı, harika bir hayatımız vardı. Bunun nasıl olabildiğini anlamıyorum" dedi. 

Polis, Pélicot'un dizüstü bilgisayarında, 2011 ile 2020 yılları arasında karısına yönelik çok sayıda tecavüz iddiasını gösteren görüntüler bulmuş, bu tecavüzlerin çoğu, Pélicot'un internette bulduğu yabancılar tarafından gerçekleştirilmişti.

Polis, 72 erkek tarafından işlenen toplam 92 tecavüz vakasını sıralarken, bunlardan 51'inin kimliği belirlendi.

Avignon'daki ağırlaştırılmış tecavüz davası devam ediyor ve 21 Aralık'a kadar sürmesi bekleniyor.

TIKLAYIN - İnternetten tanıştığı 72 erkeğe, uyuşturucu verdiği karısına tecavüz etmeleri için 10 yıl boyunca para ödedi