Politika

Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a: Yazıklar olsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Saadet Partisi’nin HDP ile iş tutmasının izahı mümkün değil" demişti

04 Şubat 2019 11:25

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın “Saadet Partisi’nin HDP ile iş tutmasının izahı mümkün değil” açıklamasına tepki gösterdi. Saadet Partisi’nin seçimlere kendi adayları ile girdiğini hatırlatan Karamollaoğlu, “Böyle ucuz iftiralara başvurmaları, artık çözüm üretemediklerinin en açık itirafıdır. Biz yine de üslubumuzu bozmayacağız. Sadece ‘Yazıklar olsun’ demekle yetineceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün katıldığı TRT Haber yayınında CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi’nin HDP ile birlikte hareket ettiği gerekçesiyle eleştirmişti. Erdoğan, “HDP eşittir PKK. CHP’nin bunlarla beraber olması zaten anlatılır gibi değil. Hele hele İYİ Parti’nin Saadet Partisi’nin bunlarla iş tutmasını izahı mümkün değildir” demişti.

Erdoğan’ın açıklamasına Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Twitter’dan yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kamuoyunu yanıtlamaya çalıştığını belirten Karamollaoğlu, şu açıklamayı yaptı:

"Saadet Partisi bütün seçim bölgelerinde kendi amblemi ve kendi adayları ile seçimlere giriyor. Biz böyle yalan yanlış uydurma iddialarla uğraşmıyoruz. Ülkemizin ve insanımızın dertleri ile uğraşmayı ve çözüm yolları arayıp bulmayı kendimize görev biliyoruz.

Ülkeyi getirdikleri hal ortadayken ve metal yorgunluğunun varlığını kendileri de kabullenmişken, böyle ucuz iftiralara başvurmaları, artık çözüm üretemediklerinin en açık itirafıdır.

Biz yine de üslubumuzu bozmayacağız.

Sadece “Yazıklar Olsun” demekle yetineceğiz.

Yazıklar olsun!