Yaşam

Kamuya ait tuvaletlerde seks yapılmasına anında alarm veren klozet uygulaması başlıyor

Aşırı kilolu insanların neyle karşılaşacağı ya da çocuklarıyla tuvalete giren ebeveynlere ne olacağı soruları ise yanıtsız kaldı

22 Ağustos 2019 20:23

Galler'de, tuvaletlerin seks yapmak için kullanılmasını önlemek amacıyla önlem olarak bir bir klozet tasarımı hayata geçirildi.

Eyewitnessnews'un haberine göre, ülkenin One Welsh kasabasındaki kamuya açık tuvaletlerdeki klozetler, insanların buraları seks yapmak için kullanmasını önleyecek yeni tasarımla klozetler ile değiştirilecek.

Porthcawl'de pilot olarak uygulamaya geçirilen yeni klozetler, seks sırasında alarm çalacak, soğuk su püskürtecek ve otomatik olarak kapıların açılmasını sağlayacak bir sisteme sahip olacak.

Kamu alanındaki bu tuvaletler, içeri birden fazla kişi girdiğini algılayabiliyor ve alarm, su püskürtme, kapı açma seçeneklerini kullanabiliyor.

Bazı semt sakinleri bu kararın 'uygunsuz ilişkiler'in önüne geçmek için iyi bir yöntem olduğunu düşünürken, aşırı kilolu insanların neyle karşılaşacağı ya da çocuklarıyla tuvalete giren ebeveynlere ne olacağı soruları ise yanıtsız kaldı.