Kültür-Sanat

Joker 2 filmi ne zaman çıkacak, filmin oyuncuları kimler, konusu nedir?

Joker 2 vizyon tarihi açıklandı. Joker: Folie A Deux adındaki devam filminin detayları merak edildi. Peki, joker 2 filmi ne zaman çıkacak, filmin oyuncuları kimler, konusu nedir?

03 Eylül 2022 16:16

2019 yılında beyaz perdeye sunulan ve dikkat çeken Joaquin Phoenix’in Joker filmi için yeni bilgiler geldi. Joker: Folie A Deux olarak adlandırılacak film ile ilgili detaylar araştırılmaya başlandı. Joker 2 hayranları, filmin konusunu, oyuncularını ve vizyon tarihini merak etti. Peki, Joker 2 filmi ne zaman çıkacak, filmin oyuncuları kimler, konusu nedir?

Joker 2 filmi ne zaman çıkacak?

Joker 2 filminin, 4 Ekim 2024 tarihinde prömiyer yapacağı açıklandı.

Joker 2 filminin konusu

Türkçesi Joker ''2 kişilik delilik'' olarak bilinen Joker devam filminin konusu hakkında kesin bilgiler verilmese de, bazı senaryo tahminleri yapılıyor. Devam filminin senaryosunu yönetmen Todd Phillips ve Joaquin Phoenix birlikte yazdı. Joker karakterini ilk filmde başarıyla oynayan Joaquin Phoenix oynayacak. 

Joker 2 filminin oyuncuları

Harley Quinn rolü için  Lady Gaga filmde oynamayı kabul ettiğini açıkladı. Lady Gaga’nın Harley Quinn olacağını resmî olarak gösteren ve Joker’le (Joaquin Phoenix) birlikte dans etmesini içeren ilk tanıtım fragmanı paylaşıldı.