Yaşam

Jennifer Lopez'in 'Google Görseller'i başlatan' elbisesi bu kez ayakkabı tasarımında

Versace'nin Lopez'in doğum günü için tasarladığı ayakkabı 1075 dolara satılıyor

23 Temmuz 2019 11:13

Versace markası, şarkıcı Jennifer Lopez'in 50'inci yaşına özel bir ayakkabı tasarladı. Tasarımda Lopez'in 19 yıl önce ödül töreninde giydiği Versace elbiseden ilham alındı. 

Jennifer Lopez, 24 Temmuz'da 50 yaşına giriyor. Ünlü şarkıcının 19 yıl önce Grammy Müzik Ödülleri Töreni'nde giydiği ikonik yeşil Versace elbise bu kez bir ayakkabı tasarımına ilham oldu. Versace'nin Lopez'in doğum günü için tasarladığı ayakkabı 1075 dolara satılıyor. 

"J.Lo o elbiseyi giydi ve Google Görselleri doğdu" 

İkonik yeşil elbisenin Google Görseller uygulamasının yapılmasına yol açtığı söyleniyor. 1999'da Lopez'in elbiseyle kırmızı halıda yürümesinin ardından Google aramalarında patlama yaşandı. Google yazılım mühendisi Eric Schmidt o dönemi şöyle anlattı:  “İnternet kullanıcılarının bu aramanın sonucunda tam olarak ne görmek istediklerinden emin değildik. Elbisenin hikayesini mi arıyorlardı yoksa sadece fotoğrafını mı? Internette bir şeyin bu kadar çok aratılması, ilk kez karşılaştığımız bir fenomendi. Google kullanıcılarının bizden ne beklediğini de pek anlayabilmiş değildik. Özetle, J.Lo o elbiseyi giydi ve Google görselleri doğdu.”