Kültür-Sanat

Jennifer Lopez: Hayatımda aşk kelimesine yakışır davranmayan insanlar oldu

28 Şubat 2024 08:47

T24 Kültür-Sanat

Jennifer Lopez, "The Greatest Love Story Never Told" isimli yeni belgeselinde geçmişte istismarcı olarak tanımladığı ilişkilerini ayrıntılarıyla anlattı.

Ben Affleck ile evli olan 54 yaşındaki şarkıcı Lopez şunları söyledi: "Hayatımda seni seviyorum dedikten sonra aşk kelimesine yakışmayan şeyler yapan çok fazla insan oldu. O kadar acı verici durumla karşılaştığınızda dibe vuruyorsunuz sonra bunu artık istemiyorum diyorsunuz"

Geçmişte kendisine kimin kötü muamele ettiğini açıklamayan yıldız, kendisini bu zorlu durumdan kurtarmaya çalışırken "bir sisin içinden bakıyormuş gibi" hissettiğini söyledi. 

Lopez, "Hiçbir zaman dayak yediğim bir ilişkim olmadı, ama kesinlikle manipülasyona uğradım ve başka birkaç hoş olmayan şey daha yaşadım. Kaba ve saygısızcaydı" dedi. 

Lopez, ayrıca eşi Ben Affleck'in belgeselinde yer alma konusunda "isteksiz" olduğunu da açıklarken, nsanlar kamera önünde olmaya çok alıştığımı ve bu konuda oldukça rahat olduğumu düşünüyor. Bu kısmen doğru, bu konuda rahatım ama bir bakıma kendi şarkınızı paylaştığınızda, bir senaryoyu değil sadece kendi hayatınızı yaşayıp en derin düşüncelerinizi paylaştığınızda, bu hikayeyi anlatmak benim için korkutucuydu" dedi. 

Yeni belgesel, şarkıcının "This Is Me... Now" isimli yeni albümünün yapım aşamalarının yanı sıra yirmi yıllık "kendini sevme" yolculuğunu anlatıyor. 

2000li yılların başında nişanlı olan Jennifer ve Ben, Temmuz 2022'de yeniden bir araya gelerek evlendiler. 

Jennifer, Ben ile iki yıllık ilişkisi ilk kez sona erdiğinde hissettiği acı konusunda da şöyle söyledi: "Hayatımın aşkını, en iyi arkadaşımı kaybettiğimde kalbim kırıktı ve uzun yıllar konuşamadım. Eskiden kırılanın herkes olduğunu düşünürdüm, şimdi ise sadece ben olduğumu düşünüyorum"