Kültür-Sanat

Jason Momoa, 'Hızlı ve Öfkeli Serisi'nin 10'uncu filmindeki rolüyle ilgili konuştu: Sonunda kötü karakter olacağım

Momoa, 'See' dizisinde 100'den fazla kişiyi öldürdüğünü tahmin ediyor

24 Ağustos 2022 16:03

Ünlü oyuncu Jason Momoa, Hızlı ve Öfkeli serisinin 10'uncu filminde rolü için "Sonunda kötü karakter olacağım. Bir süredir iyi adamdır" değerlendirmesini yaptı.

Jason Momoa, Apple TV+ dizisi 'See'nin üçüncü ve son sezonunun prömiyerinde kameraların karşısına geçti. 43 yaşındaki oyuncu, 'Fast X' ismiyle çıkacak 'Hızlı ve Öfkeli' serisinin 10'uncu filmindeki rolüyle sonunda kötü karakter olduğunu söyleyerek, karakterini "O çok sadist, androjen ve biraz da gösteriş düşkünü. Birçok sorunu var. Kesinlikle baba sorunu var" diyerek anlattı.

Momoa, ayrıca 'Justice League' filmindeki rol arkadaşı Ben Affleck ile Aquaman serisinin devam filmi olan 'Aquaman and The Lost Kingdom'da bir araya gelecek. Momoa, Affleck için "O adamı seviyorum. Sarıldık ve öpüştük. Çok iyi anlaşıyoruz. Onu yeniden görmek çok güzel" ifadelerini kullandı.

Jason Momoa, 'See' dizisindeki karakterinin 100'den fazla kişiyi öldürdüğünü tahmin ettiğini söyleyerek "Kesinlikle, hayatım boyunca hiç bu kadar kişiyi öldürmemiştim" dedi.

 'See' dizisinin üçüncü sezonun ilk bölümü 26 Ağustos'ta Apple TV+'da yayımlanacak. Dizinin son sezonu 8 bölümden oluşacak. Momoa'nın rol alacağı 'Aquaman and The Lost Kingdom' 17 Mart 2023, 'Fast X' ise 19 Mayıs 2023'de vizyona girecek.