Seçim 2023

İyi Parti'den Fakıbaba'lı yeni seçim videosu: Saygılı Türkiye konuşulacak

17 Nisan 2023 19:22

İyi Parti'nin, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek 28'inci Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'ne yönelik başlattığı seçim kampanyasının yeni videosu yayınlandı. Videoda Ahmet Eşref Fakıbaba’nın sözleri yer aldı.

14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için kampanyanın dijital mecralardaki startı İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan bir video ile başlamıştı. Partinin yine resmi hesabından “Artık bir kişinin değil, 85 milyonun her bir ferdinin iki dudağından çıkan sözlere #SaygılıTürkiye konuşulacak! Çünkü 14 Mayıs’ta Türkiye tarih yazacak!” ifadeleriyle paylaşılan yeni videoda AKP’den istifa ederek İyi Parti'ye katılan, partinin Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın seçmenler ile görüntülerine yer verildi.

"Toplumun tüm kesimlerini kapsayan bir Türkiye"

Fakıbaba’nın "Kadim devlet anlayışımızdan aldığımız vizyonumuzla; hakkı hakka teslim eden, ahlaklı bir Türkiye…" ifadelerini kullandığı video şöyle devam etti:

"Kadim devlet anlayışımızdan aldığımız vizyonla hakkı hakkına teslim eden ahlaklı bir Türkiye. Kavgadan ve nefretten beslenen siyaset anlayışını bitirecek çözümlerimizle birlik ve beraberlik ruhuyla iyileşen ve konuşan bir Türkiye. Memleketimizi bir bayram sofrasına dönüştürme sözümüzle, toplumun tüm kesimlerini kapsayan bir Türkiye. Binlerce yıllık demokrasi kültürümüzden aldığımız gücümüzle farklı düşüncelere, fikirler ve görüşlere saygılı bir Türkiye. Yapabilir miyiz? Elbette yapabiliriz. Çünkü 14 Mayıs'tan sonra bir kişinin ağzından çıkacak sözlere değil, 85 milyonun iki dudağı arasından çıkan sözlere saygılı bir Türkiye konuşulacak. Milletimiz yeniden güvenecek ve sevgiyle kucaklaşacak. Çünkü 14 Mayıs'tan sonra Türkiye tarih yazacak."