Magazin

İşte Survivor Cemal Can Canseven'in yeni işi

29 Ağustos 2020 12:27

Şarkıcı Mustafa Ceceli, 2020 Survivor Türkiye’nin şampiyonu Cemal Can Canseven ile birlikte objektiflere takıldı. Ceceli, "Cemal Can'ı Survivor zamanından beri takip ediyorum. Kendisinin müzik üzerine hayalleri ve isteği var. Güzel bir proje için toplantı yaptık" dedi. Cemal Can için bir albüm yapacaklarını söyleyen başarılı aranjör, tarih vermekten kaçınırken Canseven, "Gerçekten çok heyecanlıyım" diye konuştu.

"Benim hayalim müzik yapmak" diyen Canseven, "Mustafa Ceceli ve Samsun Demir ile buluşarak bu hayalime yaklaşmış olmak beni mutlu ettiği kadar heyecanlandırıyor" ifadelerini kullandı.

Yarışma sonrası hayatının nasıl değiştiği sorusuna da yanıt veren Can, "Ben aslında önceki hayatıma devam ediyorum. Çok bir değişim yok. Değişen tek şey artık çok kişi beni tanıyor ve benimle fotoğraf çekilmek istiyor. Ben onları tanımasam da onların bu isteği beni çok mutlu ediyor" dedi.

Katıldığı Survivor yarışmasıyla büyük-küçük herkesin sevgisini kazanan Cemal Can 2020 Survivor Türkiye’nin şampiyonu olmuştu.

Survivor’da şarkı yarışmasında da başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Cemal Can, müzik kariyeri için eğitim alacağını açıklamıştı.