Magazin

Işın Karaca'nın eski eşi Sedat Doğan: Ben rahatsız olursam, rahatsız ederim!

Işın Karaca'nın eski eşi Tuğrul Odabaş’ın ünlü şarkıcının kızı Mia’nın fotoğrafını “Seni seviyorum kızım” yazısıyla sosyal medyada paylaşması, Mia'nın babasını sinirlendirdi.

30 Kasım 2019 11:15

Tuğrul Odabaş, kısa süre önce evliliğini sonlandırdığı Işın Karacanın kızı Mia'nın fotoğraflarını "Seni seviyorum kızım" notuyla sosyal medya hesabında paylaştı. Odabaş'ın paylaşımına Mia'nın babası Sedat Doğan tepki gösterdi.

"Adam ol, Sessiz ol, Efendi Ol"

Yurtdışında yaşayan baba Sedat Doğan sosyal medyadan video paylaşarak Türkiye'ye döneceğini duyurdu ve Odabaş'a seslendi.

" Ben rahatsız olursam rahatsız ederim, beni tanıyanlar bilir. Şimdi Tuğrul, efendi olacaksın, adam olacaksın, dans etmeyeceksin. Ben dansı çok iyi bilirim, sana gerekirse samba da öğretirim. Benim kızımın Fotoğraflarını alıp Instagram'da orada burada kullanıp, Türk halkının duygularıyla oynayıp, bir baba figürü yaratıp sahnelerde şov yapamazsın. Arada okyanuslar da olsa ben senin o sahnenin ışıklarını kapatırım. Adam ol, sessiz ol, efendi ol"

"Maksadı sevgi olanın kavgası da yoktur"

Odabaş, Doğanın açıklamasına Instagram'da paylaştığı "Her güzel şeyin bir sonu vardır ama sevginin sonu yoktur. Maksadı sevgi olanın kavgası da yoktur."  yazısıya Doğan'a cevap verdi.