T24 Haber Merkezi
Şarkıcı Ceylan Ertem'in Hadise ve İrem Derici’ye yönelik sahne performansı eleştirisi gündem oldu. Ertem, sosyal medya hesabından "Dans edemediğimizi, dans ederken şarkı söyleyemediğimizi kabul etsek mi acaba? " diyerek performansları eleştirdi. "Uzun süreli emek verilmesi gerekiyor, koreograflarla çalışılmalı " ifadelerini kullandı. İrem Derici'den, Ertem'e cevap gecikmedi. Derici, "Sen yıllardır şarkı söylemiyorsun, nöbet geçirir gibi öğürüyorsun, biz bir şey diyor muyuz? " diye cevap verdi.
Şarkıcı Ceylan Ertem, sosyal medya hesabından Hadise ve İrem Derici'ye yönelik eleştiride bulundu. Ertem, "Dans edemediğimizi, dans ederken şarkı söyleyemediğimizi kabul etsek mi acaba? Ya da çok iyi çalışmak lazım, uzun süreli bir emek vermek gerekiyor galiba. Konunun ehli koreograf arkadaşlar, bedenimize, şarkımıza, sahnemize uygun tatlı koreografiler üretebilir belki. Çünkü şu izlediklerim müsamerece çok. Benim fikrim tabii, naçizane" dedi.
İrem Derici'den Ertem'e cevap gecikmedi. Derici, "Ceylan Türküsev, pejmürde ablam, sen yıllardır şarkı söylemiyorsun, nöbet geçirir gibi öğürüyorsun, biz bir şey diyor muyuz? " dedi.
Ayrıca Derici, "Gündeme gelmek isteyen ya bana ya Hadise'ye sarar. Gidin iş güç yapın.Yetti be " diye serzenişte bulundu.
