Gündem

İddia: Gülen’i kaldığı yeni yerde ziyaret eden üç gazeteci, sağlık sorunları nedeniyle röportaj yapamadı

07 Haziran 2024 10:58

FETÖ lideri Fethullah Gülen'i ziyaret eden üç gazetecinin, Gülen'in sağlık durumlarının iyi olmadığını ve soru soramadıklarını söyledikleri iddia edildi. 

Medyascope'un haberine göre, yeğeni Ebuseleme Gülen, geçtiğimiz günlerde Fethullah Gülen’in “kara kutu” olarak bilinen Cevdet Türkyolu tarafından ABD’nin Pensilvanya eyaletinde bulunan çiftlikten kaçırıldığını ve öldürülebileceğini iddia eden paylaşımlar yaptı. Ebuseleme Gülen’in X hesabından yaptığı paylaşımların yankıları sürüyor.

TIKLAYIN - Yeğen Ebuseleme Gülen: Fethullah Gülen ABD'ye ilk gittiği gün kaçırıldı; çevresindekiler onu 25 yıldır bırakmıyor

Fethullah Gülen’in sağlık durumunun iyi olmadığı haberleri üzerine, Gülen'e yakın üç gazeteci, Metin Yıkar, Abdülhamit Bilici, Adem Yavuz Arslan, Gülen’i yeni kaldığı yerde ziyaret etti.

Üç isim yaptıkları YouTube yayınında Gülen’in sağlık durumunun iyi olmadığını, dinlenmesi gerektiğini bu nedenle de kendisine Ebuseleme Gülen’in iddialarıyla ilgili soru soramadıklarını anlattı.

Bilici, Gülen’in yeni bulunduğu eve az kişinin gidebildiğini söyledi, “Hem konuştuğumuz doktorları, hem yanında duran insanlar "Her gün bir önceki güne göre daha iyi oluyor" dediler. Zorla tutulma, kaçırılma gibi bir şey asla söz konusu değil. Bunu kendi gözlerimizle gördük” dedi.

TIKLAYIN - Öldüğü iddia edilmişti: Fetullah Gülen ve FETÖ firarilerinin görüntüleri paylaşıldı


TIKLAYIN-ERTUĞRUL ÖZKÖK YAZDI: Ertuğrul Özkök: Ankara'ya "FETÖ'nün cesedi getiriliyor mu" diye sordum; "doğru değil" dediler

TIKLAYIN-Gülen'in iade edildiği iddia edildi, MİT kaynakları bilgiyi yalanladı

TIKLAYIN-Yeğeni kaçırıldığını iddia etmişti: Fetullah Gülen'in ABD'deki çiftliği havadan görüntülendi