Magazin

Hürriyet yazarı: Yakamoz S-245'in yapımcısı, sette çıkardığı olay yüzünden Özge Özpirinçci'yi dava etti

Geçen hafta “Yakamoz S-245” dizisinin kutlama yemeği yapıldı; Özpirinçci, yemeğe katılmadı

26 Nisan 2022 08:04

Hürriyet yazarı Orkun Ün, oyuncu Özge Özpirinçci’nin geçen hafta yapılan Yakamoz S-245'in kutlama yemeğine neden katılmadığını yazdı.

Özge Özpirinçci'nin sette çıkardığı bir olay yüzünden dizinin yapımcısı Onur Güvenatam tarafından dava edildiğini söyleyen Ün, şöyle devam etti:

"İddia o ki, Özge çekimler sırasında ciddi bir sorun çıkarıyor. Set aksıyor, çekimler uzuyor, planlanan gün, planlanan yerde o sahneler çekilemiyor. Çıkan olaylar sonrasında iki isim orta yolu bulamayınca Onur Güvenatam, Özge’yi mahkemeye veriyor. Olayı öğrenince şeytanın avukatlığını yapasım geldi hemen. Dedim ki Özge’nin rolü dizinin sonlarına gelmeden bu anlaşmazlıklar yüzünden mi öldürüldü? Neyse, orasını bilemeyiz tabii...

Fakat Onur Güvenatam’ın duruşu alkışı hak ediyor. İleride tekrar iş yaparız... Ünlü bir oyuncuyu karşıma alırsam olmaz... Dava açarsam kim bilir hakkımda neler konuşur... İlerideki projelerde çalışacağım oyuncular bu olaylardan etkilenir mi... Falan diye hiç düşünmeden vermiş kararını. Artık ne yaptıysa Özge, nasıl bir sorun çıktıysa sette... Böyle radikal bir karar vermek zorunda kalmış yapımcı."