Magazin

Hugh Grant, oynadığı romantik komedilerin devam filminde bir şartla yer alacağını söyledi: Mutlu sonun korkunç bir yalan olduğunu gösterecekse...

27 Ekim 2020 16:33

Yeni dizisinin tanıtımı için röportaj veren İngiliz aktör Hugh Grant, Bridget Jones'un Günlüğü, Dört Nikah ve Bir Cenaze, Notting Hill, Aşk Her Yerde gibi romantik komedilerin devam filmlerini çekip çekmeyeceği sorusunu yanıtladı. Grant, ilk filmden sonra gerçekleşenleri, mutlu sonla bitmelerinin nasıl korkunç bir yalan olduğunu gösterecekse devamını çekeceğini söyledi.

Sputnik Türkçe'de yer alan habere göre, 60 yaşındaki İngiliz aktör, yeni dizisinin tanıtımını yaparken, kendisiyle özdeşleşen romantik komedilerin devamını çekip çekmeyeceği sorusuna yanıt verdi. Grant, ilk filmden sonra gerçekleşenleri, mutlu sonla bitmelerinin nasıl korkunç bir yalan olduğunu gösterecekse devamını çekeceğini söyledi.
 
İngiliz aktör, Notting Hill'de başrolü paylaştığı Hollywood yıldızı Julia Roberts ile aşk hikayelerinin iğrenç bir boşanmayla nasıl sonuçlandığını, pahalı avukatlar tutmak zorunda kaldıklarını, çocukların velayetini alma mücadelesine girdiklerini, gözyaşlarının sel olduğunu, psikolojik olarak ebediyen yara aldıklarını gösterecekse (gülerek) böyle bir filmi çekmek isteyeceğini belirtti.