Kültür-Sanat

Haluk Levent sözünü tuttu; iş veren şirkete özel sahne aldı

Konserden önce şirket çalışanlarıyla bir araya gelen Levent, sohbet sırasında AHBAP Derneği'nin çalışmalarından bahsetti

10 Ekim 2019 22:06

Sanatçı kimliğinin yanı sıra sosyal medya üzerinden yürüttüğü sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da adından söz ettiren Haluk Levent, daha önce Twitter hesabından yaptığı bir çağrı ile otizmli bir çocuğun babasına iş veren Orhan Murat Avcı'ya verdiği sözü tutup, DreamWork Offices'e özel sahne aldı. 

Sanatçı Levent, bir süre önce Twitter üzerinden, “Kerem Otizim’li. El kasları da zayıf. Makas dahi tutamıyor. Babası S. nin asgari ücretli işe ihtiyacı var. Şoförlüğü var. Bir yıldır elimizden geleni yapıyoruz. Adana’da yaşıyor. Bu arkadaşımıza kefilim. Ona kim iş verirse Adana’ya geldiğimde sülalesine konser vereceğim!” yazılı bir not yayımlamıştı. Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Murat Avcı'dan dakikalar sonra yanıt geldiğini vurgulayan sanatçı, gelen cevabın şöyle olduğunu belirtti:

"Haluk Abi sen kefilsen yeter bize, Adana’daki DreamWork Offices’te işe alabiliriz ama konseri sülaleye değil, mümkünse DreamWork Offices’te isteriz."

Gelen cevabın ardından sözünde duran Haluk Levent, DremWorks Offices'ta verdiği konserden önce Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Murat Avcı, DreamWork Offices yöneticisi Billur Avcı ve ofis kiracıları ile bir araya geldi. Sohbetleri sırasında AHBAP Derneği'nin çalışmalarından da bahseden Levent, iş veren Avcı'yı kutladı. 

Söyleşi ve konserin ardından şirketin sahipleri, ünlü sanatçıya üzerinde 'DreamWork Offices Hatırası' yazan ve Adanalı bir sanatçı tarafından çizilen portresini armağan ettiler.

Ünlü sanatçı ziyaretinde DreamWorks üyeleriyle bol bol fotoğraf çekildi. (İHA)