Magazin

Hakkında birçok suçlama bulunan ünlü oyuncu Ezra Miller, özür diledi

2023'te vizyona girmesi beklenen 'Flash' filminin yıldızı Miller, mental sorunlar yaşadığını belirterek tedavi göreceğini açıkladı

16 Ağustos 2022 09:54

Hakkında "hırsızlık ve taciz" gibi çeşitli suçlamalar bulunan oyuncu Ezra Miller, açıklama yaptı. Miller, mental sorunlar yaşadığını belirterek özür diledi.

ABD'de yayımlanan bir dergi olan Variety'e konuşan 'Flash' filminin yıldızı Miller, mental sorunlar yaşadığı için tedavi göreceğini açıkladı. Miller, "Geçmişteki davranışlarımla paniğe sevk ettiğim herkesten özür diliyorum. Hayatımın sağlıklı, güvenli ve verimli aşamasına dönebilmek için gerekenleri yapmaya kararlıyım" dedi.

29 yaşındaki oyuncu hakkında çıkan en son iddia hırsızlık olmuştu ve Miller, mayıs ayında bir eve girerek birkaç şişe içki çalmakla itham edilmişti. Miller, bu yılın başlarında ise Hawai'de iki defa tutuklanmıştı. Oyuncu, mart ayında karaoke barda taciz ile suçlanmış ve 500 dolar ceza ödemişti. Bir ay sonra ise ikinci dereceden saldırıyla suçlanan Miller, herhangi bir cezai yaptırıma uğramamıştı.

Miller'ın 26 Eylül'de mahkeme karşısına çıkması bekleniyor. Bir sonraki yıl vizyona girecek 'Flash' filminin başrolünde oynayacak Ezra Miller, 'Kevin Hakkında Konuşmalıyız' ve 'Saksı Olmanın Faydaları' filmlerindeki performansıyla tanınıyor.