Magazin

Gonca Vuslateri ameliyatını böyle duyurdu: Çenemi kestirip…

"Minnak bir operasyon var önümde. Sonra güzel işlerimiz için hızla toparlanma var"

19 Şubat 2019 07:51

Oyuncu Gonca Vuslateri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile gün içerisinde ameliyat olacağını açıkladı. Vuslateri, "Yarın minnak bir operasyon var önümde. Sonra güzel işlerimiz için hızla toparlanma var. Çenemi kestirip, kafama takacağım. Biraz da aklımızdan geçenleri konuşalım diye… Şaka şaka, şuraya bir çiçek koyacak cinsten" dedi.

Hesabından paylaştığı uzun bir metinle takipçilerine açıklamada bulunan Gonca Vuslateri, bir operasyon geçireceğini söylerken bunun içeriğiyle ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı. Konuyla ilgili espriler yapmaktan da geri durmayan Vuslateri şunları yazdı:

“Kafamda deli sorular. Uykudan önce bir iki bir şey yazayım dedim. Herkese yorum yapmaktan vakit bulamadım. Ne güzel, birileri bir şeyler çizmiş, diğeri dalgasını geçmiş, biri yapayalnız, diğeri bir fotoğraf sadece… Kitaplar gelmiş yepisyeni… Ben de bu fotoğrafı seçtim kendime. Masada oturmuş kafama da Ara Abi’nin #AraGüler şapkasını takmışım düşünüyorum. Öyle çok beğenilecek şeyler değil. Yarın minnak bir operasyon var önümde. Sonra güzel işlerimiz için hızla toparlanma var. Çenemi kestirip, kafama takacağım. Biraz da aklımızdan geçenleri konuşalım diye… Şaka şaka, şuraya bir çiçek koyacak cinsten. Gonca Hanım neden heryere yorum yazar? Neden hep gülümser? Gonca bir ‘gül’den fazlası mıdır? Bir daha şarkı söyleyecek midir? Kitap ne zamandı, Leica fotoğrafları ne zaman derken hayat dedi ki “Ssst yavrum sen nereye böyle, bir selam vermeden” Yarın bir “Önce saglık” diyecegim. Bana kalsa operasyonu gözüm açık izlerim. İçimi benden iyi kim bilebilir? Yine de anestezi alayım diyorum çünkü Gonca Hanım siz hiç uyumaz mısınız diyenlere cevap olsun! Bir çerçevenin içinde böyle şeylere dalıp gittim işte… Böyle şeyler oldu. Ne demiş usta; Hiç kimse bilmeyecek ki ben nerelere gidiyorum. Çünkü çamurlu bir yolda gidiyorum. Nirde bana beyaz güller. Ohh bu gece de ilgi odağınız ben olayım nelcek yeani”