Magazin

Gökhan Özoğuz'dan Cumhurbaşkanlığı Müşaviri'ne yanıt: Biz saygıda hiç kusur etmeyiz

07 Mayıs 2019 19:11

Cumhurbaşkanlığı Müşaviri ve Cumhurbaşkanlığı Kongre Kültür Merkezi Müdürü Orhan Karakurt, şarkıcı Gökhan Özoğuz’a “edepsiz” dedi. Özoğuz ise Karakurt'a verdiği yanıtta "Kişinin sarfettiği söz kendini ortaya koyuş biçimidir. Biz saygıda hiç kusur etmeyiz" ifadelerini kullandı.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) İstanbul’da CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun kazandığı seçimi iptal etti. İmamoğlu’nun dün yaptığı “Artık herkes konuşacak, sanatçılar da konuşacak” açıklamasının ardından birçok sanatçıdan destek mesajı geldi.

Bu mesajlardan birisini de Athena’nın solisti Gökhan Özoğuz paylaştı. Özoğuz, Twitter'da İmamoğlu'nu etiketleyerek şunları yazdı:

"10 Kasım 1938 den bu yana İlk defa bir siyasi duruşu, doğruluğu ve ileri görüşü ile Atatürk’ten sonraki sancağı eline almıştır! Dönemler şartlarına göre değerlendirilir! Benim için ilkelerini benimseyişi, edebi ve kucaklaması ile bugünün Atatürk'üdür kendisi!"

'Kültür merkezi müdürü' Orhan Karakurt da Özoğuz'a hakaret ederek şu ifadeleri kullandı:

"Şaka mısın oğlum sen. Bir konser kaparım diye yaptığın yalamalığı anlarız da. Atatürk'ü bu kadar fütursuz kullanma edepsizliğini anlayamıyoruz. Bırakın artık bu ülkenin değerlerini üç kuruş menfaatiniz için kullanmayı Biraz edepli olun yeter artık."

Gökhan Özoğuz yanıt verdi

Karakurt'a Twitter'dan yanıt veren Özoğuz, ""Bizim grubun adı athena biz arada arkadaşlarla çalıp söylüyoruz kendi aramızda.CB müsteşarı bey Ekrem Beye Atatürk gibi dediğim için edepsiz! Konser kapmaya çalışan yalama demiş! Kişinin sarfettiği söz kendini ortaya koyuş biçimidir.Biz saygıda hiç kusur etmeyiz." ifadelerini kullandı.

TIKLAYINIZ- Cumhurbaşkanlığı'ndan Gökhan Özoğuz’a: Edepsiz, şaka mısın oğlum sen?