Yaşam

Gofretin içinden kâğıt parçaları çıktı; 10 aylık bebek ölümden döndü

06 Ocak 2022 14:38

Diyarbakır’da, marketten aldıkları gofretin içinden kağıt parçaları çıkan ailenin, 10 aylık bebeği ölümden döndü.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde oturan Hikmet Özden’in eşi Esra Özden, bir zincir marketten aldığı gofreti kızı Esmiray Özden'e verdi. Ağladığı için 10 aylık kardeşi Ahmet Asaf'a gofret veren Esmiray Özden, kardeşinin nefes almadığını ve boğulduğunu fark edince annesinden yardım istedi. Anne Esra Özden, gofretin içindeki kağıtları çocuğunun ağzından çıkardı. 

Özden ailesi; dava açtıklarını belirtirken, aldıkları gofret markasının ürünlerinden oluşan bir paketi firmanın kendilerine özür mahiyetinde gönderdiğini ve kabul etmediklerini söyledi.

Aile, dava açtı

Baba Hikmet Özden, “Kızım gofreti açınca kardeşi yanındaydı, gofreti ona verdi. Bir müddet sonra ‘Anne gel, kardeşim boğuluyor’ diye sesleniyor. Annesi gelip baktığında çocuk nefes alamıyor. Sırtına vuruyor, sırtından bir şey çıkmayınca parmağını boğazına koyup kağıt parçasını çıkarıyor. Daha sonra markete gittik; ‘Bizimle alakası yok’ dediler. Avukatıma başvurup onunla görüştüm. O da, ‘Hukuki süreci başlatın’ dedi. Biz de bu süreçle ilgileniyoruz” diye konuştu. (İHA)