Magazin

Geçmişte sevgili olduklarını ispat etmek için Natalie Portman ile fotoğrafını paylaşan Moby, ünlü oyuncudan özür diledi

"Natalie ile yaklaşık 20 yıl önce tanıştığımda daha sorumlu ve saygılı davranmalıydım"

26 Mayıs 2019 14:28

T24 Dış haberler

Müzisyen Moby, ünlü oyuncu Natalie Portman'dan özür diledi. Moby otobiyografisinde bir dönem Natalie Portman ile sevgili olduklarını yazmış, Portman bu iddiaları yalanlayınca da beraber çekildikleri bir fotoğrafı paylaşmıştı.

53 yaşındaki Moby, "Then it fell apart" isimli otobiyografisinde Portman'ın üniversiteye gittiği dönemde kısa süreliğine sevgili olduklarını yazmıştı. Portman, Bazaar UK'ye verdiği röportajda kitapta ilişkileri hakkında "gerçeği yansıtmayan ve uydurma şeyler" olduğunu ifade etmişti. Ünlü oyuncu, "Onu tanıdığım kısa süreyi sevgili olmak olarak nitelendirmesi garip çünkü benim hatırladığım şey benden çok daha yaşlı bir adamın liseden yeni mezun olduğumda beni rahatsız etmesi. 20 yaşında olduğumu yazmış, kesinlikle değildim. Bir ergendim, 18 yaşıma yeni girmiştim" dedi. 

TIKLAYIN - Şarkıcı Moby, bir zamanlar sevgili olduklarını ispat etmek için Natalie Portman ile fotoğrafını paylaştı

Moby, ilk başta bu yorumların "kafasını karıştırdığını" söyleyip ilişkilerinin gerçek olduğunu kanıtlamaya çalışmıştı ancak daha sonra özür diledi. Portman'ın eleştirilerinde haklı olduğunu söyleyen Moby, "Kitapta hakkında yazdığım kişilere haber vermemem duyarsızlıktı. Bu yüzden Natalie'den ve haber vermeden hakkında yazdığım herkesten özür dilerim" yazdı.

Moby, ayrıca "Natalie ile yaklaşık 20 yıl önce tanıştığımda daha sorumlu ve saygılı davranmalıydım. Aramızda yaklaşık 20 yaş vardı" ifadelerini kullandı.