Medya

Gazeteci Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdikten sonra ameliyat oldu

Münih'te tedavi gören Şirin Payzın'ın sağlık durumunun iyi olduğu, kısa bir süre sonra Türkiye'ye döneceği öğrenildi

26 Mart 2024 17:07

T24 Haber Merkezi

Televizyon haberciliği ve programcılığının önde gelen isimlerinden gazeteci Şirin Payzın, Almanya'nın Münih kentinde geçirdiği kazanın aldından ameliyat oldu. Payzın'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin bir süre daha Almanya'da devam edeceği öğrenildi.

Münih Cemevi Derneği’nin davetlisi olarak söyleşi için Almanya’ya giden deneyimli gazeteci Payzın, pazar sabahı, kaldığı otelin kahvaltı salonunda basamağa takılarak düştü. Payzın'a ilk müdahale, Münih'e birlikte gittiği gazeteci Barış Terkoğlu'nun refakatinde yapıldı ve ambulans çağrıldı.

Halk TV internet sitesinde yayımlanan habere göre, ambulans ile hastaneye kaldırılan Şirin Payzın’ın düşmenin etkisiyle kalça kemiğinin kırıldığı belirlendi. Pazartesi sabah saatlerinde ameliyata alınan Payzın, altı saat süren bir operasyon geçirdi. Ameliyatın başarılı geçtiği, Payzın’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Halen Halk TV'de yayınlanan Sözüm Var programını yöneten Şirin Payzın, Münih'teki tedavi sürecinin sona ermesinden sonra Türkiye'ye dönecek.