Kültür-Sanat

Game of Thrones'un 'Sansa Stark'ı Sophie Turner, final sezonunun tekrar çekilmesi için yapılan kampanyaya tepki gösterdi

"Ekibe, yazarlara ve yapımcılara yapılan bir saygısızlık"

22 Mayıs 2019 11:29

T24 Dış haberler

Game of Thrones dizisinde Sansa Stark'ı canlandıran Sophie Turner, dizinin 8. sezonunun tekrar yazılması için başlatılan imza kampanyasına tepki gösterdi.

"Game of Thrones'un 8. Sezonunu becerikli yazarlarla tekrar yapın" kampanyasına Change.org'da şu ana kadar 1 milyon 300 bin kişi destek verdi.

New York Times'a konuşan Turner, kampanyaya tepki gösterdi. Turner, "Bütün bu kampanyalar ve onun gibi şeyler, bence bunlar diziyi çekmek için 10 yıl ve son sezon için 11 ay çalışan ekibe, yazarlara ve yapımcılara yapılan bir saygısızlık" dedi ve ekledi; "Yaklaşık 50 defa geceleri çekim yaptık. Birçok kişi bu dizi için çok çalıştı. İnsanların sadece görmek istedikleri şey olmadığı için bu çabaları çöpe atmaya çalışması saygısızca".

Turner, dizinin sonunda canlandırdığı karakterin "Kuzey'deki Kraliçe" olmasıyla ilgili olarak da konuştu. Genç oyuncu, dizinin sonunu çok beğendiğini ve Sansa'nın "kendisini güvenli hissettiği yerde" olduğunu belirtti.