Spor

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde kazanan çıkmadı

09 Mart 2025 17:06

Güncelleme: 09 Mart 2025 17:16

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 19. haftasındaki derbide Galatasaray Petrol Ofisi, Fenerbahçe Petrol Ofisi'ni konuk etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan karşılaşma, 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe'nin golünü 63. dakikada Marta Cox kaydetti. Galatasaray'ın golü ise 71. dakikada Maria Usme'den geldi.

Ligin ilk devresinde oynanan maçta Fenerbahçe, konuk ettiği Galatasaray'ı 2-0 mağlup etmişti.

Bu sezon yalnızca 2 mağlubiyeti olan ve ilk kez berabere kalan lider Fenerbahçe, bu sonuçla birlikte puanını 49'a yükseltti.

37 puana ulaşan Galatasaray ise 6. sırada konumlandı.

Ligde bir sonraki hafta Galatasaray, Amed'e konuk olacak. Karadeniz Ereğli Belediyespor maçı iptal olan Fenerbahçe de Amed'i konuk edecek.

Maçtan önemli anlar

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 19. haftasındaki derbi maçta Galatasaray Petrol Ofisi ile Fenerbahçe Petrol Ofisi 1-1 berabere kaldı.

63. dakikada Fenerbahçe Petrol Ofisi öne geçti. Hücum yönünün solunda rakip yarı sahanın ortasından kullanılan serbest vuruşta savunmanın uzaklaştıramadığı top, ceza sahası içinde Cox'un önüne düştü. Bu oyuncunun gelişine şutunda meşin yuvarlak filelerle buluştu: 0-1.

71. dakikada ev sahibi ekip beraberliği yakaladı. Ceza sahası dışından uzak mesafeden kaleyi cepheden gören noktadan Usme'nin sert şutunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-1.

Karşılaşma, 1-1 eşitlikle sona erdi.

TIKLAYIN - Beşiktaş'ta Gedson'a yeni sözleşme; işte anlaşmanın detayları

TIKLAYIN - Hacıosmanoğlu'ndan yabancı hakem çıkışı: Bir daha gelmeyecek, o bir defaya mahsustu

TIKLAYIN - Jose Mourinho: Güleceksiniz ama aslında bu iyi bir sonuç, daha kötü olabilirdi

TIKLAYIN - Okan Buruk'tan çift forvet ve Mertens kararı

TIKLAYIN - Fenerbahçe'den 2025 yılında bir ilk