Spor

Hacıosmanoğlu'ndan yabancı hakem çıkışı: Bir daha gelmeyecek, o bir defaya mahsustu

06 Mart 2025 22:21

Güncelleme: 06 Mart 2025 22:27

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, hakemlere verdiği iftar yemeğinde konuştu. Hacıosmanoğlu'nun yemekte yaptığı konuşmada yabancı hakem konusunda "O bir defaya mahsustu" dedi.

Umut Eken'in haberine göre; Hacıosmanoğlu'nun hakemlere yaptığı konuşmada "Bir daha yabancı hakem gelmeyecek. O bir defaya mahsustu." dediği iddia edildi.

Hacıosmanoğlu, "Sezonun geri kalan kısmında çok daha iyi yönetimler göstereceğinize inanıyoruz. Son haftalarda gayet iyi gidiyorsunuz" ifadeleriyle hakemlere moral verdiği kaydedildi.

TIKLAYIN - Mourinho derbinin hakemi Vincic'e "Sen taş...lı hakemsin" 4. hakem Kadir Sağlam'a "Bunlar korkak ve düzenbaz" demiş!

TIKLAYIN - Okan Buruk'tan eleştirilere yanıt: İstifa hashtaglerini önemsemiyorum, zaten onları yazanların büyük çoğunluğu Fenerbahçe taraftarıdır

TIKLAYIN - Galatasaray'da maç sonu istifa görüşmesi

TIKLAYIN - Fenerbahçe tribünlerinden Mourinho'ya destek: Yanındayız

TIKLAYIN - Jose Mourinho, Fenerbahçe'de Daum'dan sonra bir ilki gerçekleştirdi