Magazin

Fenerbahçe yenilgisinin ardından Mustafa Sandal’dan tek kelimelik paylaşım

10 Aralık 2023 15:36

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında kendi sahasında Fenerbahçe'ye 1-3 yenilen Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay'a kadro tepkisi gelmeye devam ediyor. 

Fenerbahçe, Süper Lig'de Beşiktaş'ı 7 maç sonra mağlup etmeyi başardı. Siyah-beyazlıların sahada gösterdiği kötü performansa Beşiktaşlı ünlü şarkıcı Mustafa Sandal da tepkisini gösterdi. 

Sandal, Rıza Çalımbay ile yolların ayrılması ve takımın başına Sergen Yalçın'ın getirilmesi gerektiğini yaptığı tek kelimelik ve fotoğraflık paylaşımla belirtti.

Dünkü maçta çok fazla sakat futbolcunun olduğunu hatırlatan Rıza Çalımbay, "Takım sakat diyorum, kimse inanmıyor. Ben ilk geldiğimde 10 sakat vardı. Arada milli maç oldu ama çalıştıramadık. Daha 1 ayım dolmadı. Takımla sezon başı geçirsem olay daha farklı olurdu belki de bu takımın yarısı olmazdı. Takımın içine girdiğinizde ummadığınız şeyler karşınıza çıkıyor. Ne olursa olsun bu takımın bu oyunu oynamaması lazımdı. Oyuncu arkadaşların performanslarını göstermesi lazımdı. Aldığımız takım fizik olarak istediğimiz gibi değildi. Sakat oyunculara istediğimiz antrenmanları yaptıramadık. Ben gerçeği söylüyorum. Bu maçta çok şey beklediğimiz arkadaşlardan istediğimiz verimi alamadık. İçeriye 1-1 girdik ama bazı sıkıntılardan dolayı maç istediğimiz gibi olmadı." ifadelerini kullanmıştı.

TIKLAYIN - Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe 

TIKLAYIN - Spor yazarları, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini değerlendirdi: Beşiktaş'ı da hakemi de TFF'yi de yendi

TIKLAYIN - Rıza Çalımbay'dan takıma eleştiri: Bazı lider oyuncuların kendilerine çeki düzen vermesi gerekiyor