Spor

Fenerbahçe'de İrfan Can ve Kostic kararı

20 Ekim 2024 08:11

T24 Spor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında bugün Samsunspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı, hakem Muhammet Ali Metoğlu yönetecek.

Süper Lig'de çıktığı 7 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan Fenerbahçe, 16 puanla dördüncü sırada bulunuyor.

Samsunspor ise 6 galibiyet ve 2 yenilgi sonucunda topladığı 18 puanla ikinci sırada yer alıyor.

İsmail Yüksek'in durumu bugün netlik kazanacak

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan milli futbolcu İsmail Yüksek'in durumu bugün yapılacak son çalışmanın ardından belli olacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde Twente ile oynanan müsabakada omzundan sakatlanan İsmail Yüksek, A Milli Futbol Takımı'nın Karadağ ve İzlanda maçlarının kadrosunda yer alamadı.

İrfan-Kostic 11'e

Trendyol Süper Lig’de milli aradan sonra Fenerbahçe, Samsunspor'a konuk olacak. Sarı-lacivertliler, güçlü rakiplerini mağlup ederek zirve yarışını sürdürmek istiyor.

Bu karşılaşma, Fenerbahçe’nin 22 gün içinde oynayacağı zorlu maç serisinin başlangıcı olacak; Manchester United, Bodrumspor, Trabzonspor (D), AZ Alkmaar (D) ve Sivasspor ile karşılaşacaklar. Teknik Direktör Jose Mourinho, Samsunspor’u detaylı analiz ederek oyuncularını hem mental hem de taktiksel açıdan hazırlıyor.

Milliyet'in haberine göre Mourinho, maç kadrosunda değişiklikler yapacak. İrfan Can Kahveci’nin ilk 11’de yer alacağı ve Filip Kostic’in sol bekte görev alacağı belirtiliyor.

Fenerbahçe, hem oyun hem de skor olarak iyi bir sonuçla sahadan ayrılmayı hedefliyor.

TIKLAYIN - Dünya, Osimhen'in rövaşata golünü konuşuyor: "Kelimenin tam anlamıyla inanılmaz"

TIKLAYIN - Victor Osimhen'den müthiş röveşata golü: Puskas Ödülü'ne aday olabilir

TIKLAYIN - Şenol Güneş 1000. resmi maçına çıkarak tarihe geçti

TIKLAYIN - Mauro Icardi: Rekor kırmaya devam ediyoruz

TIKLAYIN - Fenerbahçe eski teknik direktörü İsmail Kartal'dan Galatasaray detaylı paylaşım