Yaşam

Fedon: Kadına çok tokat attım; şimdi şiddet yok, ama öyle kadınlar var ki kesilmeye bile layık

"Yanlış yaşam tarzımdan dolayı eşime 'boşanalım' dedim"

04 Haziran 2019 21:02

Şarkıcı Fedon “Kadına çok tokat attım. Ama şimdi elim kalkmaz. Gençlik... Şiddet yok, ama öyle kadınlar var ki kesilmeye bile layık, o ayrı...” sözleriyle tepki çekti. Fedon “50 yıllık eşimden boşandım. Bir erkeğin yapması gerekenleri yaptım. Gencim, beğeniliyorum” ifadesini kullandı.

2. Sayfa programına konuk olan Fedon’ın sözlerinden öne çıkanlar şöyle:

- Kanseri yendim. Mide rahatsızlığıyla doktora gittim, 'kansersin' dediler. Kanseri yendim, yeniden doğmuş gibiyim. Kötü bir hastalık geçirdim. Allah yaptığım iyiliklerin karşılığını gösterdi. 3 ay mücadele ettim.

- Fedon daha ölmedi ayakta, yeni bir single çıkaracağım

- Yanlış yaşam tarzım yüzünden 50 yıllık eşimden boşandım.

- Eşime yaptıklarımdan utanıyorum. Yanlış yaşam tarzımdan dolayı eşime 'boşanalım' dedim. 'Ben seni çok üzüyorum' dedim.

- 50 yıllık eşimden boşandığım için bekar bir erkek gibi yaşıyorum.

- Ünlü bir ismin dövmesini yaptırmıştım sildirdim.

- Bodrum'da hem çalışıyoruz hem tatil yapıyoruz. 

- Yaşım 75'e geldi, borcum yok, param var, evlatlarımı yetiştirdim.

- Ben sanatçı değilim, şarkıcıyım.

- Eski şarkıları yeniden söyleyenlerin bazıları o şarkıları mahvediyor.

- Kadınları çok seviyorum. Zaten sevmesem normal değil. 50 yıllık eşimden boşandım. Bir erkeğin yapması gerekenleri yaptım. Gencim, beğeniliyorum...

- Kadına çok tokat attım. Ama şimdi elim kalkmaz. Gençlik... Şiddet yok, ama öyle kadınlar var ki kesilmeye bile layık, o ayrı... Bu gazetede yazan bir haber. Eşi uyurken baltayla parçalamış kadın... Kadınlar çiçek de erkekler diken mi? Bana kimse kızmasın... Ben kadın-erkek diye ayırmıyorum, insan diye bakıyorum. Her türlü şiddete tabii ki karşıyız.