Gündem

Fatih'te ölü bulunan dört kardeşin cenazesi Adli Tıp Kurumu morgunda bekletiliyor

07 Kasım 2019 15:00

Fatih'te Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesi'nde bulunan bir binanın birinci katında oturan 48 yaşındaki Cüneyt Yetişkin, 54 yaşındaki Oya Yetişkin, 60 yaşındaki Kamuran Yetişkin ve 56 yaşındaki Yaşar Yetişkin'in önceki gece cansız bedenleri bulunmuştu. Kardeşlerin cenazeleri yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otopsi işlemleri dün sabah saatlerinde tamamlanan kardeşlerin birinci derece yakınlarına ulaşılmaya çalışılıyor. Cüneyt, Oya, Kamuran ve Yaşar Yetişkin'in cenazelerini alan kimse olmadığı için cenazeler Adli Tıp Kurumu morgunda bekletiliyor.

İstanbul Fatih'te 4 kardeşin evlerinde ölü bulunması üzerine başlatılan soruşturmada iki kardeşin cesedinin aynı odada diğer iki kardeşin ise farklı odalarda bulunduğu ortaya çıktı. Kapıya asılan "Dikkat siyanür var, polisi arayın, içeri girmeyin" yazısının ölenler dışında başka birisi tarafından yazılmış olabileceği ihtimali de araştırılıyor.

Farklı odalarda bulundular

Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesi’ndeki bir eve giden polis kapıda asılı, “Dikkat siyanür var, polisi arayın, içeri girmeyin” notuyla karşılaştı. Kilitli kapıyı açan polis, 4 kardeşin cesediyle karşılaştı. Kardeşlerden Kamuran Yetişkin (60) ve Yaşar Yetişkin’in (56) aynı odada ve aynı koltukta, Cüneyt Yetişkin (48) ve Oya Yetişkin’nin ise farklı odalarda sırtüstü yatar vaziyette oldukları belirlendi.

Adli tıp kurumu uzmanının evde cesetler üzerinde yaptığı ilk incelemede, zehirlenme belirtileri olduğu belirtildi. Öte yandan ortaya atılan meyve suyu içtiklerine dair herhangi bir bulguya rastlanmadığı da belirlendi.

Soruşturmada olayın aydınlatılmasındaki en önemli detayın kapı duvarına asılan “Dikkat siyanür var, polisi arayın, içeri girmeyin” yazısı olduğu belirtildi. Yazıyı içeriden birinin mi yoksa dışarıdan birilerinin mi astığı araştırılıyor.

TIKLAYIN - Kapısına "Dikkat siyanür var, polisi arayın, içeri girmeyin” notu asılan evde 4 kardeşin cesedi bulundu

TIKLAYIN - Fatih'te 4 kardeşin ölü bulunduğu evin elektriğini kesen BEDAŞ'tan açıklama

TIKLAYIN - Fatih'te intihar eden dört kardeşin aile dostu: Yeşil kart çıkartsınlar diye çok söyledim ama kabul etmediler; onurlu insanlardı

TIKLAYIN  - Fatih'te siyanür ile intihar eden dört kardeş: Bakkaldaki veresiye defterinde 2.260 lira borç

TIKLAYIN - Özgür Özel, Fatih'te intihar ettiği belirtilen dört kardeşi TBMM gündemine taşıdı: İktidarda olup, yoksulluğa kulak tıkanmasına şahitlik etmekten insan utanır

TIKLAYIN - Fatih'te dört kardeşin ölümünde yeni gelişme: Bir kardeş, diğerlerinden geç ölmüş